ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

10.000 δεν πειράζει...



Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 2-1 (το "κυανέρυθρο" γκολ στο 67' ο Μπερνάντ Κουμορτζί) από τον Παο, αλλά "νίκησε" στις καρδιές 10.000 ανθρώπων που βρέθηκαν στις εξέδρες του "κυανέρυθρου" θέατρου των ονείρων. Γιατί αυτή η ομάδα δεν κρίνεται από ένα ματς, δεν μπορεί να σταματήσει από μια ήττα. Εξάλλου στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρια αποτελέσματα, ενώ είναι γνωστό ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε. Ο Πανιώνιος είναι πλέον ανάμεσα στους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Ντάριο Κρέσιτς, Γιάννης Μανιάτης (88' Γιώργος Μπάρκογλου), Βαγγέλης Κουτσόπουλος, Γιάννης Κοντοές, Ματίας Λάνγκαμπ, Γρηγόρης Μάκος, Μπενάρντ Κουμορτζί, Γκονσάγκα Αντερσον, Φαμπιάν Εστογιάνοφ, Αλβαρο Ρεκόμπα, Λάμπρος Χούτος (64' Μανώλης Σκούφαλης)

Δηλώσεις Εβαλντ Λίνεν

Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Όπως πήγε μετά το 1-1 και το αριθμητικό πλεονέκτημά μας, φαινόταν πως θα το κερδίσουμε, όμως δεν δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ και από ένα φάουλ χάσαμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από τα πρώτα 15 λεπτά της ομάδας, αλλά στη συνέχεια είχ
αμε αμυντικά προβλήματα. Ημασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ και μετά το φάγαμε από το πουθενά. Αυτό μας επηρέασε και δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να κλέβουμε μπάλες και να έχουμε κατοχή, Στο δεύτερο μέρος αμυνθήκαμε σαφώς καλύτερα, πιέσαμε για την ισοφάριση και πιστεύω δίκαια το καταφέραμε. Η αποβολή του Μουν μας ευνόησε, όμως ξαφνικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Ο Παναθηναϊκός φόρτωσε την άμυνά του, έπαιξε ένα 3-5-1 κι εμείς δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ο Μάντζιος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι παρ’ότι ήταν μόνος, Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που χάσαμε και την ισοπαλία. Γνωρίζαμε ότι ο Γκούμας είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης, αλλά κανείς δεν τον έπιασε".

Για τη διαιτησία, είπε: "Σέβομαι τους διαιτητές και δεν συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά νομίζω ότι ήταν μία από τις χειρότερες που έχω δει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο διαιτητής έβγαζε αναίτια κάρτες, ενώ δεν ξέρω γιατί αποβλήθηκε ο Μουν. Στο πρώτο μέρος κράτησε μόνο ένα λεπτό καθυστερήσεις, ενώ στο δεύτερο κράτησε μόνο τρία".

Για τον Καραγκούνη, τόνισε: "Σέβομαι τον Καραγκούνη ως ποδοσφαιριστή, είναι από τους καλύτερους, αλλά τείνει να γελοιοποιήσει την καριέρα του. Δεν έχει την ανάγκη να εκβιάζει συνεχώς φάουλ, να διαμαρτύρεται και να αποδοκιμάζεται από τον κόσμο. Θα περίμενα από τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας να είναι πιο επαγγελματίας".

Για τη δυσφορία του Χούτου στην αλλαγή του: "Στους περισσότερους παίκτες δεν τους αρέσει να γίνονται αλλαγή, αλλά εγώ αποφασίζω για τις αλλαγές όταν δεν είμαι ευχαριστημένος από έναν παίκτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: