ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Πανιωνάρα και στον Αγ. Θωμά...

Ο Πανιώνιος επέκτεινε σε 4-0 το σερί του επί του Αμαρουσίου, μια και πέρασε με 78-70 από το κλειστό του Αγ. Θωμά. Μια από τις σημαντικότερες νίκες του στην προσπάθεια να μπει στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου σημείωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν το Μαρούσι στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και βρέθηκαν κοντά στις πρώτες θέσεις

Tα δεκάλεπτα: 25-13, 38-38, 58-57, 70-78

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τριφούνοβιτς): Ξανθόπουλος 2, Τσβέτκοβίτς 9 (2), Ζορόσκι 5, Γεωργαλής 6, Νίκολιτς 7 (1), Καλαμπόκης 4, Μάιλς 14 (2), Ραίσεβιτς, Μπάξτερ 16, Κένταλ 11 (1), Γιαννούλης 4.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς: «Ηταν μία σκληρή μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχαν υποχρεώσεις για το Κύπελλο. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ξέρω τι περιμέναμε. Βελτιωθήκαμε μετά, παίξαμε καταπληκτικά στα πρώτα πέντε λεπτά της τρίτης περιόδου αλλά στη συνέχεια κολλήσαμε στη ζώνη. Κάναμε 9 λάθη σε ένα δεκάλεπτο, όσα κάνουμε συνήθως σε όλα τα παιχνίδια. Δείξαμε πάντως χαρακτήρα στο τέλος, πήραμε κρίσιμα ριμπάουντ και φτάσαμε στη νίκη. Πάντα μία νίκη βοηθάει και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε πλήρεις και κάνουμε ποιοτικές προπονήσεις. Κάποιοι παίκτες κέρδισαν ξανά την αυτοπεποίθησή τους».
Γιάννης Γεωργαλής: «Ηταν μία σπουδαία νίκη για την ομάδα μας κόντρα μάλιστα σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδους στόχους με μας. Κολλήσαμε λίγο στη ζώνη γι’ αυτό θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους για να περνάμε πιο εύκολα απογεύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: