ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Ανακοίνωση ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms για την αστυνομία

Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Μαρουσίου πριν και κατά τη διάρκεια του 4ου Μικρού Τελικού που προκάλεσαν την απίστευτη ταλαιπωρία φιλάθλων της ομάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. "Καταρχήν η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΚΑΕ Μαρούσι για την φιλοξενία που ήταν άψογη και στους δύο αγώνες.
Ωστόσο, η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τη στάση του Αστυνομικού Διευθυντή, υπεύθυνου για τον 4ο Μικρό Τελικό με το Μαρούσι και να καυτηριάσει τις αποφάσεις του πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Παρά το γεγονός ότι οι ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms και Μαρούσι είχαν συμφωνήσει πριν την έναρξη των αγώνων για αμοιβαία μετακίνηση συγκεκριμένου αριθμού φιλάθλων των δύο ομάδων στις έδρες και των δύο, ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν επέτρεψε την είσοδο των φιλάθλων της ομάδας μας στο γήπεδο του Μαρουσίου. Επίσης, παρά την παρέμβαση του προέδρου της ΚΑΕ Μαρούσι κ.Αρη Βωβού και του κ. Παναγιώτη Αλεξανδρή, τους οποίους η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms ευχαριστεί και συγχαίρει για τη στάση τους, ο Αστυνομικός Διευθυντής με τη στάση, τις αποφάσεις και την παρέμβασή του, δυναμίτισε την ατμόσφαιρα και προκάλεσε αναταραχή στους φιλάθλους και των δύο ομάδων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: