ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Η πιο μεγάλη ώρα. Ωρα Ελληνικού!

Η πιο μεγάλη ώρα... είναι την Τετάρτη στις 19.00 στο γήπεδο του Ελληνικού. Ο Πανιώνιος On Telecoms είναι έτοιμος να γράψει ιστορία το απόγευμα της Τετάρτης αφού με νίκη επί του Μαρουσίου στον 5ο Μικρό Τελικό της Α1 όχι μόνο θα έχει ολοκληρώσει την επική ανατροπή της σειράς από το 0-2 αλλά θα έχει εξασφαλίσει και το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.
Οι κυανέρυθροι του Νέναντ Μάρκοβιτς, αφού άλωσαν το κλειστό του Αγιου Θωμά την περασμένη Κυριακή ετοιμάζονται για να πετύχουν την 3η νίκη τους στη σειρά των Μικρών Τελικών και να γράψουν ιστορία αφού στην εικοσάχρονη ιστορία των πλέι-οφ της Α1 μόνο μία φορά (από την ΑΕΚ στους τελικούς της σεζόν 2001-2002) έχει σημειωθεί ανατροπή από 0-2 νίκες σε 3-2!
Με όπλο την ανεβασμένη ψυχολογία, την πολυ καλή αγωνιστικη κατάσταση αλλά κυρίως την βροντερή παρουσία του κόσμου της ομάδας που αναμένεται να γεμίσει κάθε γωνιά του γηπέδου του Ελληνικού για αυτό τον ιστορικό αγώνα, οι παίκτες του Πανιώνιος On Telecoms είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.
"Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη. Πιστέψαμε στην ανατροπή ακόμη και όταν χάναμε με 0-2 στις νίκες, πόσο μάλλον τώρα που θα παίξουμε στην έδρα μας και θα έχουμε στο πλευρό μας χιλιάδες φιλάθλους μας", δήλωσε ο Ιβάν Ζορόσκι, "δήμιος" του Μαρουσίου στον 4ο Μικρό Τελικό.
Αγωνιστικά, ο Βόσνιος τεχνικός της ομάδας Νέναντ Μάρκοβιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Γιάννης Καλαμπόκης που δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας, υποβλήθηκε σε εξετάσεις την Τρίτη αλλά τα αποτελέσματα ήταν "καθαρά" για τον έμπειρο γκαρντ της ομάδας ο οποίος και θα μπορέσει κανονικά να αγωνισθεί και στον 5ο και τελευταίο αγώνα της σειράς.
Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης (γενική είσοδος 5 ευρώ) διατήθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αρτάκης και Εθνικής Στέγης) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Ελληνικού, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Να σου ζήσει Γιάννη!

Ξεχωριστή ήταν η Δευτέρα 2 Ιουνίου για τον Γιάννη Γιαννούλη αφού το μεσημέρι προστέθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένειά του! Ο λόγος για την νεογέννητη κορούλα του την οποία έφερε στη ζωή η σύζυγός του Λένα. Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms (και τα "Κυανέρυθρα Νέα") εύχεται στον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Γιαννούλη και στη σύζυγό του, να τους ζήσει η κόρη που πλέον θα κάνει... παρέα στον Νικόλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: