ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Τζιμπούρ:"Δεν έχω υπογράψει στην Μπενφίκα"

Τα σενάρια για τον Ράφικ Τζιμπούρ και την Μπενφίκα συνεχίζονται καθημερινά και ο γαλλοαλγερινός επιθετικός πλέον με δηλώσεις του στην εφημερίδα "O' Jogo" την Δευτέρα, τόνισε ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο με τους "Αετούς" αν και εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία.
Ο επιθετικός των "κυανέρυθρων" δήλωσε γνώστης των επαφών που έχουν οι Πορτογάλοι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στην ομάδα του Κώστα Κατσουράνη.

"Γνωρίζω το ενδιαφέρον της Μπενφίκα και τις επαφές που υπάρχουν αλλά για την ώρα δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο", ανέφερε πιο χαρακτηριστικά.

Πάντως ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική να φορέσει την φανέλα της Μπενφίκα, λέγοντας:

"Αυτό που ξέρω είναι ότι η Μπενφίκα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.

Δεν κρύβω ότι έχω την επιθυμία να αγωνιστώ στην Μπενφίκα, είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Είναι ένας σύλλογος με τον οποίο μπορώ να κατακτήσω τίτλους".

Ξεκαθαρίζει το τοπίο;

Οι Πορτογάλοι πάντως υποστηρίζουν ότι υπάρχει συμφωνία για την παραχώρηση του γαλλοαλγερινού φορ και με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2012 η οποία μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα "Record" θα οριστικοποιηθεί την Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται η Μπενφίκα θέλει να καταβάλει ένα ποσό λίγο μικρότερο από τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Πάντως γίνεται λόγος στο γεγονός πως με την προσθήκη του Τζιμπούρ, ο νέος τεχνικός των "Αετών", Κίκε Φλόρες θα έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει το σύστημα 4-4-2 που σχεδιάζει για την Μπενφίκα την επόμενη σεζόν και ο γαλλοαλγερινός φορ που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του έως τις 20 Ιουνίου, στη συνέχεια θα έχει κάποιες μέρες άδεια, πριν ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας της πορτογαλικής ομάδας.


Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: