ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Για τα εισιτήρια …

Του Πάνου Κατσούλα, Εκπαιδευτικού, Κιάτο

Είναι σημαντικό η ΠΑΕ Πανιώνιος να σκέφτεται του φίλους της ομάδας, που διαμένουν εκτός λεκανοπεδίου. Μπορεί να μην είμαστε πολλοί, ελπίζουμε στο μέλλον να γίνουμε περισσότεροι, είμαστε όμως πιστοί, πράγμα που το αποδεικνύουν οι συχνές μας μετακινήσεις, παρά το μακρινό της απόστασης και των εξόδων που υφιστάμεθα, προκειμένου να στηρίξουμε τον αγαπημένο μας σύλλογο. Για αυτό λοιπόν η ΠΑΕ θα πρέπει να μεριμνά και για μας.
Διάβασα σήμερα την ανακοίνωση που αφορά τους φίλους του Ιστορικού οι οποίοι ενδιαφέρονται ν’ αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και διαμένουν στην επαρχία ή το εξωτερικό. Στην 1η κατηγορία συγκαταλέγομαι κι εγώ. Μπορούν, αναφέρει η ανακοίνωση, να καταβάλουν το αντίτιμο μέσω του λογαριασμού της Π.Α.Ε Πανιώνιος στη τράπεζα PROTONBANK. Έλα όμως που στην ευρύτερη δική μας περιοχή(σ’ όλο το νομό), δεν υπάρχει υποκατάστημα αυτής της τράπεζας; Επίσης εντοπίζω κι ένα ακόμη πρόβλημα, που αφορά την περίπτωση κατά την οποία ένας από μας θελήσει να φέρει μαζί του στο γήπεδο και το μικρό του παιδί, το οποίο έχει γεννηθεί μετά το 1992 και επομένως δε μπορεί να βγάλει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εισιτήριο διαρκείας. Ενώ λοιπόν θα έχει υποστεί όλη την ταλαιπωρία της διαδρομής, ενώ θα έχει εισιτήριο διαρκείας ο ίδιος, θα πρέπει να στηθεί στην ουρά προκειμένου να βγάλει εισιτήριο των 2 η των 5 ευρώ για το γιο του! Ακόμη και στην περίπτωση που θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο για τα παιδιά, όπως μου είπαν από την ΠΑΕ, πάλι θα υπάρχει πρόβλημα συνωστισμού και ταλαιπωρίας. Ίσως μικρότερης, όμως η ταλαιπωρία θα εξακολουθήσει να υφίσταται.

Και όμως, υπάρχει εύκολη λύση και για τα δύο παραπάνω προβλήματα! Σας καταθέτω μια πρόταση και εσείς αν θέλετε την υλοποιείτε.

Για τους φίλους του Πανιωνίου, που ενδιαφέρονται ν’ αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και οι οποίοι διαμένουν στην επαρχία και δεν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή τους υποκατάστημα της PROTONBANK, ώστε να πάνε να καταθέσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου( η κατάθεση από άλλη τράπεζα έχει κόστος), η ΠΑΕ ν’ ανοίξει κι έναν τουλάχιστον ακόμη λογαριασμό σε κάποια άλλη τράπεζα π.χ. AlphaBank, EuroBank, Εθνική κ.λ.π.

Για τους μικρούς φίλους, που έχουν γεννηθεί μετά το 1992 και αφού οι γονείς τους προσκομίσουν ή στείλνουν με fax στην ΠΑΕ πιστοποιητικό γέννησης ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, με το οποίο θα πιστοποιείται η ηλικία τους, να εκδίδεται μια κάρτα. Επειδή τα παιδιά αυτής της ηλικίας μπορεί να μην παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες, να υπάρχουν οι εξής διαβαθμίσεις(αναφέρω παράδειγμα για τη θύρα 2, η ΠΑΕ μπορεί ν’ ακολουθήσει διαφορετική διαβάθμιση) : μέχρι και 5 αγώνες η κάρτα θα στοιχίζει 10 ευρώ, πάνω από 5 αγώνες η κάρτα θα στοιχίζει 20 ευρώ. Αντίστοιχη διαβάθμιση θα υπάρχει για τις θύρες 4 & 7. Σε κάθε αγώνα, κατά το έλεγχο των εισιτηρίων, θα τρυπιέται η κάρτα σε διαφορετική θέση. Έτσι η κάθε τρύπα θ' αντιστοιχεί σ' έναν αγώνα που θα έχει παρακολουθήσει ο μικρός φίλος του Πανιωνίου. Στην κάθε κάρτα θ’ αναφέρεται η τιμή της και η θύρα στην οποία αντιστοιχεί.

Πιστεύω ότι με την παραπάνω πρόταση επιλύονται και οι δύο περιπτώσεις του προβλήματος. Με την έκδοση κάρτας για τους μικρούς φίλους του Πανιωνίου θα εξυπηρετούνται οι πάντες(επαρχιώτες και μη), που θα έχουν στην κατοχή τους διαρκείας και οι οποίοι θα ήθελαν να φέρουν το/τα παιδί/ά τους στο γήπεδο, διότι έτσι θ’ αποφεύγουν τις ουρές των εκδοτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: