ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Συνέντευξη Βαγγέλη Κουτσόπουλου


«Η εξαιρετική σχέση διοίκησης, προπονητών και ποδοσφαιριστών είναι το μυστικό της επιτυχίας του Πανιωνίου. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο». Με τα παραπάνω λόγια ο έμπειρος (και αρχηγός στη περσινή σεζόν) αμυντικός της «κυανέρυθρης» ομάδας Βαγγέλης Κουτσόπουλος «αποκαλύπτει» το μυστικό της πετυχημένης πορείας του Πανιωνίου τα δυο τελευταία χρόνια.

Για τη νέα αγωνιστική σεζόν ενόψει της οποίας ο Πανιώνιος προετοιμάζεται επί Γερμανικού εδάφους ο Κουτσόπουλος υποστηρίζει: «Εκείνο που προέχει είναι η σταθερότητα. Η ομάδα δυο τελευταία χρόνια είναι στη πρώτη πεντάδα και αυτό πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Και πέρυσι μπορούσαμε να τερματίσουμε τέταρτοι, αλλά κάναμε κάποια σημαντικά λάθη που μας στοίχισαν στο τέλος». Αναφερόμενος στους προσωπικούς του στόχους ο έμπειρος αμυντικός τόνισε: «Στον Πανιώνιο νιώθω πολύ καλά. Κάνω τη δουλειά μου απρόσκοπτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή».

Αναφερόμενος στο νέο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί που θα έχουν στη διάθεσή τους από τα τέλη Ιουλίου οι «κυανέρυθροι» ποδοσφαιριστές ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος τόνισε: «Το νέο προπονητικό κέντρο είναι για μένα το σημαντικότερο απόκτημα της ομάδας. Θα είναι το βασικό εργαλείο για να βγουν νέοι παίκτες που εκτός των άλλων θα είναι και Πανιώνιοι. Δεν πρέπει να είναι μόνο Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, Αεκτσήδες ή Παοκτσήδες τα νέα παιδιά. Με το προπονητικό κέντρο η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψουν σε βάθος με τα τμήματα υποδομής και να έχει τη δική της παραγωγή ποδοσφαιριστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: