ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Ετοιμοπαράδοτο το αθλητικό κέντρο

Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να παραδοθεί το νέο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου στη περιοχή του Κορωπίου. Τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες να υποδεχθούν τις «κυανέρυθρες» ομάδες και δεν αποκλείεται με την επιστροφή από τη Γερμανία, αρχές Αυγούστου δηλαδή, οι προπονήσεις να γίνονται εκεί. Η απόκτηση προπονητικού κέντρου εκτός του ότι λύνει τα χέρια του Εβαλντ Λίνεν, θα δώσει λύση και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τα οποία μέχρι σήμερα είναι «άστεγα» και αναγκάζονται να προπονούνται σε διάφορα γήπεδα του λεκανοπεδίου.

Οι μελέτες για το νέο γήπεδο

Στο επόμενο βήμα για το νέο αθλητικό κέντρο που θέλει να κατασκευάσει ο Πανιώνιος προχωρά η διοίκηση του συλλόγου. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εκπονηθεί η οριστική μελέτη του έργου, ύψους περίπου 400.000 ευρώ, προκειμένου να «απαντηθούν» όλα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί σχετικά με το έργο και φυσικά να προχωρήσει η διαδικασία. Επίσης η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι έτοιμη να δημοσιοποιήσει τις απόψεις της για το νέο αθλητικό κέντρο και μέσα στον σχεδιασμό είναι να μοιραστούν περισσότερα από 40.000 ενημερωτικά έντυπα στους δημότες της Νέας Σμύρνης

Οι νέες μπουτίκ

Επίσης στο επόμενο χρονικό διάστημα (μέχρι μέσα Ιουλίου) θα εγκαινιασθούν οι νέες μπουτίκ του Πανιωνίου στο γήπεδα της Νέας Σμύρνης με πολλά «κυανέρυθρα» προϊόντα για τους φιλάθλους της ομάδας. Από φέτος τα δυο «κυανέρυθρα» μαγαζιά θα τα διαχειρίζεται εταιρεία που συνέστησαν από κοινού η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Πανιώνιος, ενώ ποσοστό από τα κέρδη θα έχει και ο Ερασιτέχνης. Το όνομα της εταιρείας είναι «Αιώνιος» και μ’ αυτό τον τρόπο ο Πανιώνιος μπαίνει στο «κλίμα» των μεγάλων ποδοσφαιρικών κλαμπ που διαχειρίζονται από μόνα τους τα προϊόντα με το σήμα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: