ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Ισόπαλο το πρώτο τεστ


Ισόπαλο 0-0, έληξε το πρώτο φιλικό τεστ του Πανιωνίου επί γερμανικού εδάφους, με αντίπαλο την Αούστρια Λουστενάου. Ο τεχνικός των «κυανερύθρων», ‘Εβαλντ Λίνεν, δοκίμασε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, στην αναμέτρηση με την αυστριακή ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Μανώλης Σκούφαλης αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα και μετά από ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί αιμάτωμα στον αριστερό μηριαίο. Πάντως η κατάσταση του δεν είναι ανησυχητική, καθώς αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για δύο μέρες.

Οι συνθέσεις:

Αούστρια Λούστεναου: Χάουνσχμιντ, Έρνεμαν, Ριντλ, Καμπελ (75' Πελχούμπερ), Ντιρ, Ολιβέιρα, Σόμπκοβα (75' Ντζούρισίτς), Μπιαλάβα (58' Λέιτγκεμπ), Ντόρνερ (58' Βουράν), Σάλομον (85' Σάμπρι), Γκιουνές (46' Σουλιμάνι).

Πανιώνιος

Α' Ημίχρονο: Κρέσιτς, Μανιάτης, Πλασκόνι, Μαϊστόροβιτς, Κουτσόπουλος, Σκούφαλης, Μάκος, Κουμορτζί, Κοιλιάρας, Γουνδουλάκης, Χούτος.

Β' Ημίχρονο: Ανδριόλας, Χετεμάι, Παλάσκας, Γκιτζάλης, Τζαβέλας, Κόντης, Νικολάου, Σιόβας, Μπάρκογλου (73' Βάγκνερ), Ντ' Ακόλ, Ντελούρα (85' Σιαλμάς).

Δηλώσεις Λίνεν για Τζιμπούρ

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν θέλησε να τοποθετηθεί στα κατά καιρούς λεγόμενα του Ράφικ Τζεμπούρ, αναφορικά με την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο και αρκέστηκε στο: «Αν η διοίκηση ικανοποιηθεί οικονομικά τότε θα παραχωρηθεί».

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε, μετά το τέλος της χθεσινής (28/9) αναμέτρησης των «κυανέρυθρων» με τη Αούστρια Λουστενάου (0-0), και κληθείς να σχολιάσει το σίριαλ της αποχώρησης του Γαλλοαλγερινού επιθετικού, είπε: «Το μόνο που ξέρω ότι εγώ είμαι εδώ. Ο πρόεδρος έχει μιλήσει ξεκάθαρα σε συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο θέμα. Δε νομίζω ότι ο Τζεμπούρ θέλει να καταστρέψει την καριέρα του. Κάνει σαν τρελός για να φύγει.Όταν εμείς ρωτάμε τον Τζεμπούρ, πάντα μας λέει ότι δεν έχει πει τίποτα. Αυτό είναι ένα παλιό δημοσιογραφικό κόλπο. Αν δεν τον ακούσω εγώ ίδιος να το δηλώνει, δεν μπορώ να κάνω σχόλιο. Λέει πάντα ότι θέλει να φύγει, κι εγώ όμως θέλω να κάνω πολλά πράγματα που τελικά δεν μπορώ. Αν βέβαια η διοίκηση ικανοποιηθεί οικονομικά, τότε θα παραχωρηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: