ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Πρωταθλητές στους παμπαίδες ο Πανιώνιος

Από το Σάββατο 24 Μαΐου 2008, ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. είναι ο νέος Πρωταθλητής, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην κατηγορία των Παμπαίδων.

Σε ένα κρισιμότατο παιχνίδι που διεξήχθει στη Νέα Σμύρνη, νίκησε την συνδιεκδικήτρια του τίτλου, ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα με 31-22, κατακτώντας οριστικά την 1η θέση, εξασφαλίζοντας συγχρόνως την συμμετοχή του, στην Τελική Φάση τιυ Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Για την Πρωταθλήτρια ομάδα μας πρέπει να γίνει ειδική μνεία, σε δύο πολύ σημαντικές παραμέτρους:

1. Στην περυσινή περίοδο υπήρξε Πρωταθλητής στην Κατηγορία του Mini.

Τα ίδια αυτά παιδιά, αλλάζοντας στη νέα αγωνιστική περίοδο Ηλικιακή Κατηγορία μετείχαν στο Πρωτάθλημα των Παμπαίδων.

Διατηρώντας τον κυρίως κορμό της ίδιας καλοδουλεμένης ομάδας και με την προσθήκη νέων ταλαντούχων παιδιών έφθασε και εφέτος στην κορυφή του Πρωταθλήματος στο οποίο μετείχε.

2. Οτι παρουσίασε ένα πλουραλισμό παικτών στη κατηγορία των Παμπαίδων, με αποτέλεσμα να κατέλθει στο Πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη με δύο διαφορετικές ομάδες, ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Υπήρξε το μοναδικό σωματείο μέσα από ένα σύνολο δεκαοκτώ ομάδων που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα αυτό και επίσης η μοναδική ομάδα από ένα σύνολο σαρανταπέντε ομάδων που έλαβαν μέρος στα Πρωταθλήματα, Παμπαίδων - Παγκορασίδων - Mini Αγοριών - Mini Κοριτσιών, και τα οποία είχαν το δικαίωμα για συμμετοχή και με δεύετρη ομάδα, στα Πρωταθλήματα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: