ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2007

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ

Τον κρισιμότερο αγώνα του για τη 2η φάση του FIBA EuroCup δίνει το απόγευμα (19.00) της Τρίτης 16 Ιανουαρίου στο γήπεδο του Ελληνικού ο Πανιώνιος Forthnet με αντίπαλο όπως και στην πρώτη φάση της διοργάνωσης την τουρκική Τουρκ Τέλεκομ Αγκυρας. Η ομάδα μας μετά τον θρίαμβό της στο Ροστόβ επί της Λοκομοτίβ με νίκη επί της τουρκικής ομάδας θα αγκαλιάσει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ζωντανή μετάδοση της αναμέτρησης από το Sport Plus.
Ο Λούκα Παβίτσεβιτς, προπονητής του Πανιώνιος Forthnet είδε όλους τους παίκτες της ομάδας πλην του αμερικανού σέντερ Αντρέ Χάτσον να δίνουν το παρόν στην προπόνηση. Ο Χάτσον που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο δεν είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνισθεί και η συμμετοχή του θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή αν και οι πιθανότητες να αγωνισθεί είναι λίγες.
Παίκτες και τεχνικό τημ του Πανιώνιος Forthnet έκαναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας προκειμένου να της συμπαρασταθεί σε αυτό το κρισιμότατο ματς που κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα κρίνει την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση.
"Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας περισσότερο από κάθε άλλο ευρωπαικό ματς να βρεθεί στο πλευρό μας. Ο αγώνας είναι κομβικής σημασίας και πρέπει με τη βοήθεια του κόσμου να νικήσουμε", δήλωσε ο φόργουορντ του Πανιώνιος Forthnet Ντράγκαν Ντόιτσιν.
Να σημειωθεί πως μετά από συμφωνία της ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet με την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ τόσο η αναμέτρηση με την Τουρκ Τέλεκομ Αγκυρας όσο και οι δύο επόμενοι εντός έδρας αγώνες για τη Β Φάση του FIBA EuroCup κόντρα στη Λοκομοτίβ Ροστόβ και τη Σαρλερουά θα μεταδοθούν ζωντανά από το ψηφιακό κανάλι Sport Plus. Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι στο γήπεδο του Ελληνικού θα παρεβρεθεί και αντιπροσωπεία της τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που απέστειλε στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet η πρέσβης της γειτονικής μας χώρας.
Ο αγώνας της πρώτης φάσης
Πανιώνιος Forthnet και Τουρκ Τέλεκομ Αγκυρας είχαν συναντηθεί στην πρεμιέρα των ομίλων της Α Φάσης στο γήπεδο του Ελληνικού με τον Πανιώνιο Forthnet να επικρατεί με 84-76. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα στη φετινή σεζόν για την Τουρκ Τέλεκομ, εντός και εκτός συνόρων και μία από τις συνολικά δύο σε όλη τη φετινή σεζόν σε σύνολο 21 αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: