ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2007

Με Μπρέσκα, Ενσαλίβα στο "Καραϊσκάκη"...

Τέλος καλό όλα καλά για τον Έβαν Λίνεν που είδε τον Μάριο Μπρέσκα το Σάββατο να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο αριστερό γόνατο την Παρασκευή και τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τους πρωταθλητές. Καμία ανησυχία και για Τζιμπούρ-Ενσαλίβα.
Οι παίκτες του Πανιωνίου γυμνάστηκαν το Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Τα προβλήματα για τον Λίνεν δεν είναι λίγα, αφού εκτός από τους γνωστούς απόντες το τελευταίο καιρό(Γουσούλη-Καρνέιρο-Φερνάντεζ), θα απουσιάσουν και οι Πλετς που είναι τιμωρημένος, Ντάριο Κρέσιτς που τραυματίστηκε την Πέμπτη και ο Σεκού Μπερτέ που συνεχίζει την θεραπεία του.
Ο Γερμανός τεχνικός μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους:
Κένινγκ, Μανιάτης, Γκάσπαρ, Ενσαλίβα, Μπρέσκα, Αραβίδης, Ταμπάσης, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κόντης, Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Εξουζίδης, Γκιτσάλης, Σιαλμάς, Βάγκνερ, Τζιμπούρ και Λουρένσο
**Από κει και πέρα ο Τσκιτισβίλι συνεχίζει τις δοκιμές στην Ολλανδική Αλκμάρ, ενώ σε ότι αφορά τον Δημήτρη Ζωγραφάκη αναζητείται τρόπος να λυθεί το συμβόλαιο του κοινή συναίνεση.


Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: