ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2007

Κυανέρυθρες επιτυχίες...

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Για την 15η αγωνιστική της Α1 το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου ο Πανιώνιος νίκησε στην Νέα Σμύρνη τον ΠΑΟΚ με 12-9. Τα οκτάλεπτα 2-2, 3-3, 2-1, 5-3. Τα γκολ για τον Πανιώνιο σημείωσαν οι Ανασταστιάδης 1, Μιράλης 1, Λούδης 2, Γκέργκελυ 2, Μουρίκης 1, Θωμάκος 4 και Κουτσιαλής 1. Για τον ΠΑΟΚ τα γκολ σημείωσαν οι Παυλίδης 4, Κατρουζανάκης 2, Κρέτου 3.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΪ

Εύκολη νίκη πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου η γυναικεία ομάδα βόλλευ του Πανιωνίου η οποία επικράτησε σε εντός έδρας αγώνα επί της ομάδας του Άργους με 3-0σετ (25-6 σε 11΄, 25-10 σε 16΄, 25-5 σε 12΄). Η κ. Μίτση παρέταξε αρχικά στο παρκέ τις Τσιάρα, Κωνσταντίνου, Νάστου, Χανδρή, Νικολού και Γκούζου. Την αποστολή συμπλήρωναν οι Νίαρη, Πόγκα, Μουτζουρίδου, Λάγιου και Αθανασοπούλου. Οι κυανέρυθρες επέβαλλαν απο την αρχή το ρυθμό τους χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους τους. Για την ομάδα του Πανιωνίου βρέθηκε σε πολύ καλη μέρα η Αθανασοπούλου η οποία σημείωσε 11πόντους εκ των οποίων οι 2 ηταν απο τη θέση του σερβίς και είχε στηριγμά της την Λάγιου η οποία σημείωσε 8 ποντους όλους απο τελικές προσπάθειες. Σε δηλώσεις τις μετά το τέλος του παιχνιδιού η κ. Μίτση είπε οτι ήταν ένα εύκολο μάτς στο οποίο πήραμε τους 3 βαθμόυς και καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε όλες μας τις παίχτριες και να διαπιστώσουμε το βαθμό ετοιμότητάς τους εν όψη της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, είμαι ευχαριστημένη απο τη προσπάθεια που καταβάλουν οι αθλήτριες μου σε κάθε αγώνα. Στο ίδιο μήκος κυμάτος κινηθηκαν και η δηλώσεις της Αθανασοπούλου η οποία είπε πως βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας σε κάθε ματς. Οι παίχτριες του Πανιωνίου δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν το κόσμο της ομάδας που βρέθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο της οδου Αρτάκης για να ενισχύσει τις προσπάθειές τους.

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο... ρελαντί και παρά τις σημαντικότατες απουσίες ο Πανιώνιος Forthnet πέτυχε τη 10η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 με 89-59 επί του Μακεδονικού στο γήπεδο του Ελληνικού και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι απουσίες των Χάτσον, Καυκή και Χατζή δεν επηρέασαν τους κυανέρυθρους που με ηγέτη τον Κένεντι Ουίνστον που πέτυχε 31 πόντους (ρεκόρ σεζόν) έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση.
Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια. Ο Πανιώνιος Forthnet αν και αγωνίσθηκε δίχως τους τραυματίες Χάτσον και Καυκή (θα μείνου για 5 ακόμη μέρες εκτός δράσης) αλλά και τον Χατζή που ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι στην προθέρμανση και υποβλήθηκε σε θεραπεία, πήραν από το ξεκίνημα το προβάδισμα στο σκορ και έφτασαν πολύ εύκολα στην τελική επικράτηση. Το ματς ουσιαστικά ξεκαθάρισε στην τρίτη περίοδο όταν ο Πανιώνιος Forthnet δέχθηκε μόλις 5 πόντους και ξέφυγε με 27 πόντους διαφορά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ορεξάτος Κένεντι Ουίνστον ο οποίος πέτυχε ατομικό ρεκόρ σεζόν με 31 πόντους έχοντας ακόμη 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Αγγελόπουλος με 15 πόντους και ο Ντραγκόλιοβιτς με 14 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 20-13, 46-34, 66-39, 89-59
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ FORTHNET: Σιγκούνας 2, Μίλκοβιτς 9, Βασιλόπουλος, Περπέρογλου 4, Ντόιτσιν 5, Σούμπαρα 7, Αγγελόπουλος 15, Μαυροειδής 2, Ουίνστον 31, Ντραγκόιλοβιτς 14.
Πηγή: www.panioniosbc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: