ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2007

"Βλέπει" τον Παραγουανό Ορτέγκα, αν φύγει ο "Τσκίτο"

Για τον Παραγουανό μεσοεπιθετικό Σαλβαντόρ Καμπάνας Ορτέγκα φέρεται να ενδιαφέρεται ο Πανιώνιος. Ο 26άχρονος διεθνής παίκτης μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή, αλλά και στην επίθεση, αλλά σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες "εμπόδιο" στην μεταγραφή του είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει "ελεύθερη" θέση ξένου.
Το www.sport24.gr γράφει σχετικά για το θέμα: Το μεγάλο κόλπο με την απόκτηση του διεθνή Παραγουανού επιθετικού Σαλβαδόρ Καμπάνιας Ορτέγα επιδιώκει να κάνει ο Πανιώνιος! Ο 26χρονος φορ με μεγάλη θητεία στην Εθνική ομάδα της χώρας του, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ιθύνοντες των "κυανέρυθρων". Ο Καμπάνιας αγωνιζόταν στην Αμέρικα του Μεξικού ενώ προηγουμένως έχει περάσει από την Αουντάξ Ιταλιάνο, Τσιάπας δις και Τίγκρες. Σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί υπάρχει διαφωνία για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου με τον Παραγουανό να επιθυμεί κλειστό συμβόλαιο και τον Πανιώνιο να του προσφέρει καταρχήν εξάμηνη συνεργασία με προοπτική ανανέωσης στην συνέχεια.
Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής καθώς την ίδια στιγμή, οι "κυανέρυθροι" πρέπει να απελευθερώσουν μία θέση ξένου, με πρώτο υποψήφιο σε αυτή την περίπτωση τον Γεωργιανό Λεβάν Τσκιτισβίλι που είναι εκτός πλάνων και έχει ειδοποιηθεί εδώ και καιρό να βρει ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: