ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2007

Ηττα στο Βέλγιο για την ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet

Την ήττα με 71-64 γνώρισε στο Βέλγιο από τη Σαρλερουά ο Πανιώνιος Forthnet στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του FIBA EuroCup. Οι κυανέρυθροι που αγωνίσθηκαν δίχως τους τραυματίες Χάτσον, Χατζή και Καυκή δεν άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων ειδικά στα τελευταία λεπτά και γνώρισαν τη 2η σερί ήττα τους στη διοργάνωση δίχως πάντως να έχουν χάσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση αφού με νίκη την ερχόμενη εβδομάδα επί της Λοκομοτίβ Ροστόβ στο Ελληνικό ο Πανιώνιος Forthnet αποκτά ξανά προβάδισμα πρόκρισης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ FORTHNET:
Μίλκοβις 4, Περπέρογλου 11, Ντόιτσιν 2, Σούμπαρα 10, Μαυροειδής 9, Αγγελόπουλος 7, Ουίνστον 14, Ντραγκοίλοβιτς 7.

Δηλώσεις Παβίσεβιτς...

Ο προπονητής του Πανιώνιος Forthnet Λούκα Παβίτσεβιτς στάθηκε στις σημαντικές απουσίες της ομάδας του μετά το τέλος του ματς αλλά και στη θέληση των γηπεδούχων για τη νίκη. "Για τη Σαρλερουά ήταν ένα παιχνίδι δίχως γυρισμό αφού με ήττα έμενε οριστικά εκτός πρόκρισης. Εμείς είχαμε θέληση, όχι όμως και αποτελεσματικότητα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα ίσως επειδή είχαμε και σημαντικές απουσίες. Κοιτάμε μπροστά και πρώτα στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και μετά στο ματς με τη Λοκομοτίβ Ροστόβ στο Ελληνικό, δύο αγώνες που θα κρίνουν πολλά για τη φετινή μας πορεία εντός και εκτός Ελλάδας".

Αποτελέσματα Παίδων - Εφήβων Μπάσκετ...

Σε αγώνες που διεξήχθησαν την Τρίτη οι παίδες μας κέρδισαν εκτός έδρας την Τερψιθέα με σχετική ευκολία 86 - 40. Οι εφηβική ομάδα μας επικράτησε το ίδιο εύκολα της ομάδας του Αλίμου με σκορ 76 - 41 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: