ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2007

Εβαλντ Λίνεν: ":"Καλύτερα μην μου μιλάτε για τον Ολυμπιακό"

Μετεγγραφές προσεχώς...Ο Πανιώνιος μπορεί να έφερε στην Αθήνα τον Σενεγαλέζο Σαρ και τον Σλοβένο Σέμλερ, αλλά ο Έβαλντ Λίνεν δεν βιάζεται να αποφασίσει για την τύχη τους. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε άγνοια για τα σενάρια που φέρουν τον Αλβανό Χίκα να παραχωρείται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στους "κυανέρυθρους", ενώ αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" με τους "ερυθρόλευκους", στάθηκε στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του. Το αθλητικό σάιτ sport24.gr αναφέρει.
Η άφιξη των Σαρ και Σέμλερ που από την Τρίτη βρίσκονται στην Αθήνα και συμμετέχουν στις προπονήσεις του Πανιωνίου, ήρθε για να δείξει ότι οι Νεοσμυρνιώτες εξακολουθούν να κινούνται για την ενίσχυση τους στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο μετά την απόκτηση των Τζιμπούρ, Βάγκνερ και Λουρένσο, ωστόσο ο Έβαλντ Λίνεν δεν έδειξε να βιάζεται για το αν ο Σενεγαλέζος και ο Σλοβένος θα ενταχθούν στο δυναμικό του ιστορικού συλλόγου.
"Δεν θα αποκτήσουμε νέους παίκτες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ούτε θα αποφασίσουμε μετά την σημερινή προπόνηση", τόνισε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:"Δεν βιαζόμαστε.Θέλουμε να αποκτήσουμε 1-2 παίκτες. Δεν έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική τους αξία. Εξαρτάται και από το αν θα αποχωρήσουν οι Τσκιτισβίλι και Ζωγραφάκης . Αν φύγει κάποιος μπορεί να υπογράψει κάποιος άλλος. Δεν αρκεί μόνο να τους δούμε σε μία-δύο προπονήσεις. Οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου έχουν ρίσκο και συνήθως οι παίκτες δεν αγωνίζονταν το προηγούμενο διάστημα. Δεν είμαστε Ολυμπιακός για να πάρουμε παίκτη με 15 συμμετοχές.Ίσως με τέτοιους παίκτες πρέπει να υπάρχει οψιόν για την λύση του συμβολαίου τους, για το καλό του παίκτη αλλά και της ομάδας. Υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε φιλικό για να τους δούμε".
Οσον αφορά στον Σαρ εξάλλου είπε:"Ηταν φανταστικός παίκτης αλλά το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι, ήταν τον Σεπτέμβριο", ενώ για τον Σέμλερ τόνισε:"Ηταν σε διακοπές δύο εβδομάδες. Όταν ήρθε εδώ ακούμπησε ξανά για πρώτη φορά μπάλα".

Άγνοια για Χίκα

Ο προπονητής του Πανιωνίου ρωτήθηκε και για τα σενάρια που φέρουν τον νεαρό Αλβανό Χίκα να παραχωρείται δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο. Οι πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν ότι ο Χίκα τον Οκτώβριο συμμετείχε σε προπονήσεις των "κυανέρυθρων", όμως ο Έβαλντ Λίνεν δήλωσε άγνοια."Είναι η πρώτη φορά που το ακούω", είπε σε άπταιστα Ελληνικά για να συμπληρώσει: "Ως προπονητής θα ήμουν ο πρώτος που το ξέρω. Δεν μπορούμε να πάρουμε όλα τα ταλέντα του κόσμου. Είναι ταλέντο αλλά μάλλον δεν μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα".

Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού

Στον αγωνιστικό τομέα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Καραϊσκάκη", υπάρχουν πολλά προβλήματα καθώς στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν δεν θα είναι το βασικό δίδυμο στην άμυνα(Πλετς, Μπερτέ) μαζί με τους δεδομένους απόντες Φερνάντες, Γουσούλη και Καρνέιρο,αμφίβολος είναι ο Μανιάτης, ενώ στην προπόνηση της Πέμπτης τραυματίστηκε και ο Ντάριο Κρέσιτς και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει για δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Μάλιστα ο Χαράλαμπος Ταμπάσης θα είναι στον πάγκο για πρώτη φορά ως αναπληρωματικός τερματοφύλακα. Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών στάθηκε στις απουσίες αλλά έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στους Γκάσπαρ και Εξουζίδη που θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας."Έχουμε αυτοπεποίθηση ότι οι δύο παίκτες θα βοηθήσουν. Ο Γκάσπαρ έπαιξε πολύ καλά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ ο Εξουζίδης τις τελευταίες εβδομάδες έχει βελτιωθεί". Οι απουσίες που θα έχει ο Ολυμπιακός, λίγο έδειξαν να απασχολούν τον τεχνικό του Πανιωνίου που χιουμοριστικά έτσι τόνισε: "Καλύτερα μην μου μιλάτε για τον Ολυμπιακό".

"Παράξενη βαθμολογία"

Ο Έβαλντ Λίνεν αναφέρθηκε όμως και στην...παράξενη όπως την χαρακτήρισε βαθμολογία που φέρει ένα μεγάλο γκρουπ ομάδων να είναι μεταξύ Ευρώπης και σωτηρίας. "Είναι λίγο παράξενο. Θα προτιμούσα να μην είμαστε σε αυτή την θέση. Πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια για να είσαι ψηλά. Ήμασταν καλύτεροι σε 5-6 αγώνες από τους αντιπάλους μας και αν είχαμε κερδίσει τους τρεις, θα είχαμε 25 βαθμούς", ανέφερε πιο χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:"Κρύβει ρίσκο η βαθμολογία αλλά και αποτελεί πρόκληση για εμάς. Με 2-3 νίκες μπορούμε να πάμε σε άλλες θέσεις".
Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: