ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2007

Μπράβο στον Πανιώνιο!

Αρθρο του Πάνου Κατσούλα

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, που παρόλο ότι ηττήθηκε με το ισχνό 1-0 στην έδρα του Ολυμπιακού, απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, χάνοντας τρομακτικές ευκαιρίες. Τόσες που καμία άλλη ομάδα στην έδρα του Ολυμπιακού δεν έχει χάσει. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι το αποτέλεσμα είναι μάλλον άδικο για την ομάδα μας, που σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είχε φύγει ηττημένη στο συγκεκριμένο αγώνα. Ανεξάρτητα όμως από το αποτέλεσμα, εκείνο που χαροποιεί όλους τους αγνούς φίλους του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, είναι το γεγονός ότι η ομάδα προσπάθησε, μόχθησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κόντραρε στα ίσα τον πολύ Ολυμπιακό, που πρέπει να αισθάνεται τυχερός που δεν είχε απώλειες. Έτσι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας, ν’ αγωνίζεται με πάθος σ’ όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, ν’ αποδίδει συναρπαστικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Να είναι βέβαιοι ότι με καλή απόδοση σ’ όλα τα παιχνίδια, τα καλά αποτελέσματα δεν θ’ αργήσουν να έρθουν. Τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα θα τους κερδίσουμε σύντομα σ’ επόμενους αγώνες. Είχαμε καιρό να δούμε έναν Πανιώνιο ν’ αποδίδει τόσο καλά και κυρίως να μην έχει κόμπλεξ απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο.
Τα εύσχημα για την καλή αγωνιστική εικόνα που αρχίζει σιγά – σιγά να εμφανίζεται στον Πανιώνιο, πρέπει να δοθούν τόσο στο προπονητικό τίμ όσο και στη διοίκηση που με την κίνησή της να μην παραχωρήσει κανένα παίκτη από τους στυλοβάτες της τωρινής ομάδας, σηματοδότησε ότι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ έχει πάψει πλέον να είναι ο φτωχός συγγενής του πρωταθλήματος. Έχει σαν στόχο να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, να δημιουργήσει υποδομές και να κρατήσει αξιόλογους παίκτες, που από μόνοι τους θα διαπιστώνουν ότι σ’ αυτή την ομάδα έχουν προοπτικές διάκρισης.
Αρκεί αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί. Ο Πανιώνιος σήμερα βρίσκεται σε σωστό δρόμο και ήδη τα πρώτα, μικρά θετικά αποτελέσματα αρχίζουν να διαφαίνονται. Βέβαια βρισκόμαστε στην αρχή και χρειάζεται ακόμη να γίνουν πολλά. Η προσπάθεια πρέπει να ενταθεί και ν’ αποκτήσει διάρκεια. άλλωστε η διάρκεια στην απόδοση τόσο των ομάδων όσο και των παικτών είναι αυτή που θα φέρει την καταξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: