ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2007

Ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Θοδωρή Ρουσσόπουλο...

ΑΝΟΙΚΤΗ επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Θοδωρή Ρουσσόπουλο από τα "Κυανέρυθρα Νέα": «Αγαπητέ κύριε υπουργέ. Οπως γνωρίζω είστε ο υπεύθυνος για τα κρατικά μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα για την δημόσια (όπως λέγετε τα τελευταία χρόνια...) τηλεόραση. Αξιότιμε κύριε υπουργέ έχετε παρακολουθήσει την αθλητική εκπομπή που προβάλετε κάθε Κυριακή με τίτλο: «Αθλητική Κυριακή»; Εχει τύχει να παρακολουθήσετε την εν λόγω εκπομπή; Λοιπόν επειδή είμαι φορολογούμενος πολίτης και πληρώνω (δεν έχω βέβαια άλλη επιλογή...) κάθε δίμηνο την ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ (χωρίς ποτέ κανείς να με ρωτήσει αν συμφωνώ) θέλω να σας εκφράσω τα αισθήματα αγανάκτησης και οργής που με διακατέχουν από τη Κυριακή το βράδυ.
ΑΞΙΟΤΙΜΕ
υπουργέ παρακολουθώ σχεδόν κάθε Κυριακή την εκπομπή «Αθλητική Κυριακή». Θέλετε λόγω επαγγέλματος, θέλετε λόγω βίτσιου, πάντως την παρακολουθώ. Την Κυριακή λοιπόν 14 Ιανουαρίου προβλήθηκε και πάλι η εκπομπή «Αθλητική Κυριακή». Μπορεί κύριε Ρουσόπουλε οι Πανιώνιοι να μην είμαστε εκατομμύρια. Μπορεί να είμαστε πολύ λιγότεροι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ομως απαιτούμε σεβασμό. Σας ενημερώνω κύριε Υπουργέ ότι η εκπομπή αναφερόταν στο ματς Ολυμπιακού – Πανιωνίου μόνο από τη πλευρά του Ολυμπιακού. Λες και έπαιζε μόνος του. Για κάθε απορία ζητήστε να δείτε την κασέτα της εκπομπής. Είναι ντροπή και αίσχος αυτό που συνέβη στην «Αθλητική Κυριακή».
ΟΥΤΕ
τις δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου Εβαλντ Λίνεν δεν... καταδέχθηκαν να βάλουν οι αρμόδιοι της εκπομπής. Δυο κουβέντες του Γρηγόρη Μάκου, αμέσως μετά τη λήξη του ματς και αυτές λογοκριμένες αφού δεν ακούσαμε τι είπε ο παίκτης του Πανιωνίου για την διαιτησία. Γιατί κύριε Ρουσσόπουλε τέτοια αντιμετώπιση; Είναι οι Πανιώνιοι Ελληνες πολίτες Β’ κατηγορίας; Με ποιο κριτήριο φτιάχνουν οι αρμόδιοι της «Αθλητικής Κυριακής» την εκπομπή; Με ότι συμφέρει τον Ολυμπιακό στη προκειμένη περίπτωση; Αφήστε που μας τα έπρηξαν (συγγνώμη για την έκφραση...) με τον Τοροσίδη που βγήκε, λεει, MVP του αγώνα. Δεν μας είπαν όμως ότι βγήκε MVP στην ψηφοφορία από την χορηγό εταιρία του Ολυμπιακού. Τυχαία;
ΞΕΡΩ
κύριε υπουργέ ότι μπορεί να μην ασχοληθείτε καν με το γράμμα μου, όμως να ξέρετε ότι οι πολίτες αυτής της χώρας και νου έχουν και σκέψη. Ξέρετε για την «Αθλητική Κυριακή» ισχύει αυτό που λένε : «Μπορεί να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ καιρό, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις για πάντα...». Α και κάτι άλλο κύριε Ρουσσόπουλε. Με ποιο κριτήριο η εν λόγω εκπομπή έχει ως αναλυτή (τρομάρά του...) έναν άνθρωπο ο οποίος την εποχή που πανηγύριζε την κατάκτηση ενός τίτλου φορούσε μπλούζα που έγραφε: «Καλύτερα νεκρός, παρά Παναθηναϊκός...»; Δεν σας λεω ότι είναι κινητή διαφήμιση γνωστής αθλητικής εταιρίας ρούχων, αυτό το έχουμε συνηθίσει από τον προηγούμενο... αναλυτή (στο τσάμπιον Λιγκ) που εντελώς συμπτωματικά και αυτός προέρχεται από τον Ολυμπιακό...
ΑΓΑΠΗΤΕ Υπουργέ γνωρίζω πολύ καλά ότι έχετε πολλά στο κεφάλι σας. Ομως θα επικαλεστώ την δημοσιογραφική σας ιδιότητα. Σας θεωρώ από τους κορυφαίους πολιτικούς συντάκτες. Εχετε καταθέσει και γραπτώς, αλλά και τηλεοπτικώς εξαιρετικές δημοσιογραφικές δουλειές. Αυτό θα επικαλεστώ και θα σας ζητήσω έστω μια φορά να παρακολουθήσετε την εκπομπή «Αθλητική Κυριακή». Αν και ειλικρινά θα ήθελα να δείτε την εκπομπή της 14ης Ιανουαρίου και αν βρείτε έστω μια αναφορά στην ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εμφάνιση του Πανιωνίου, τότε θα ζητήσω δημόσια και ταπεινά συγγνώμη. Μετά τιμής Μάκης Διόγος"

1 σχόλιο:

Greg είπε...

Μάκη έχεις δίκιο αλλά δεν θα το 'βρεις, όπως άλλωστε ξέρεις καλύτερα από μένα...