ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2007

Χριστούγεννα στη πισίνα η ομάδα Πόλο!

Κανονικά συνέχισε το πρόγραμμα της σκληρής προπόνησης η ομάδα πόλο του Πανιωνίου με σκοπό να κρατήσει την κάλη φυσική της κατάσταση. Με μόνες διακοπές το διήμερο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι έτοιμοι να μπούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ιανουαρίου.
Με μόνη απώλεια τον Σλοβάκο πολίστα Μικάλ Γκέργκελι βρίσκει το νέο έτος την ομάδα Πόλο του Πανιωνίου. Ωστόσο, αποτελεί σημαντική απουσία καθώς είναι στέλεχος της άμυνας και της επίθεσης. Ο τραυματισμός του απο χτύπημα στα πλευρά, στον αγώνα με τον Εθνικό, θα τον κρατήσει μακριά απο τα επόμενα παιχνίδια. Σε στάδιο αποθεραπείας θα ειναι αυτό το διάστημα και αναμένεται η επιστροφή του μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γεννάρη. Ο προπονητής Γιάννης Γιαννουρής και οι υπόλοιποι παίκτες ειναι έτοιμοι για τους επόμενους αγώνες.
Επιπλέον,συνεχίζεται η καλή δουλειά και στα τμήματα υποδομών για αγόρια και κορίτσια. Σημαντική αυτή η περίοδος, γεμάτη απο αγώνες για όλες τις ηλικίες. Απο 4 εώς 7 Ιανουαρίου διεξάγονται η Α' φάση του Πρωταθλήματος Νεανίδων (έως 19 ετών). Η τελική φάση των αγώνων Προ Μίνι για αγόρια 12 ετών (1995) θα λάβει χώρα στις 6 και 7 Ιανουαρίου στο κολ/ριο της Νέας Σμύρνης. Στις 12,13 και 14 του μήνα ο Πανιώνιος διοργανώνει το 1 Κύπελλο Νέας Σμύρνης - Παίδων 1993.

Δεν υπάρχουν σχόλια: