ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2007

Βήμα πρόκρισης από το Ροστόφ...

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την πρόκρισή του στους "8" του FIBA EuroCup έκανε ο Πανιώνιος Forthnet που πέτυχε πολύ μεγάλης σημασίας εκτός έδρας νίκη επί της Λοκομοτίβ Ροστόβ στη Ρωσία με 62-60 στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης.
Ο αγώνας στην KCK Εξπρές Αρένα του Ροστόβ ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ ειδικά μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου. Το πρώτο ημίχρονο και ακόμη περισσότερο το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ κλειστά με τις δύο ομάδες να προσέχουν τις άμυνές τους. Ετσι η Λοκομοτίβ προηγήθηκε μόλις με 10-9 στο 10ο λεπτό και κράτησε το προβάδισμα έως το τέλος του ημιχρόνου με 28-26 με τον Μίλκοβιτς (9 πόντοι) να είναι ο κορυφαίος του Πανιώνιος Forthnet.
Στην τρίτη περίοδο ο Πανιώνιος Forthnet προηγήθηκε με 32-30 από καλάθι του Περπέρογλου και μετά από μάχη κατάφερε να ξεφύγει με 44-40 στο τέλος της περιόδου με τρίποντο του εξαιρετικού Αγγελόπουλου ο οποίος προσέφερε πολύτιμες λύσεις από τον πάγκο. Η διαφορά ανέβηκε στους 6 πόντους με καλάθι του Ντραγκοίλοβιτς στο 32'16'' (50-44) και λίγο αργότερα με τρίποντο του Ντόιτσιν στους 7 (53-46 στο 34'20'') με τον Πανιώνιο Forthnet να επιβάλει τον ρυθμό του.
Η Λοκομοτίβ με σερί 4-0 μείωσε σε 50-53 αλλά και πάλι ο Ντόιτσιν έδρασε γράφοντας το 50-55 ενώ λίγο αργότερα ο καλύτερος παίκτης του Πανιώνιος Forthnet, Νταμίρ Μίλκοβιτς με τρίποντο έκανε το σκορ 60-54 για τους κυανέρυθρους, μόλις δύο λεπτά πριν το φινάλε.
Η Λοκομοτίβ με 3/4 βολές μείωσε σε 60-57 στα 48 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και παρά το λάθος του Σούμπαρα στα 29'' έχασε τρία συνεχόμενα σουτ στην προσπάθειά της να μειώσει και στα 3'' πριν το τέλος ο Μίλκοβιτς με δύο βολές από φάουλ που κέρδισε έκανε το σκορ 62-57 για να μειώσει με τρίποντο πίσω από τη σέντρα στη λήξη ο Σνιντ στο τελικό 62-60.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ FORTHNET: Καυκής 4, Μίλκοβιτς 16 (3 ριμπ.,3ασ.), Περπέρογλου 6 (6 ριμπ.), Ντόιτσιν 3, Σούμπαρα 5, Αγγελόπουλος 10, Ουίνστον 4, Ντραγκοίλοβιτς 9, Χάτσον 5 (3 ριμπ.)

Δηλώσεις Λούκα Παβίσεβιτς

Ο Λούκα Παβίτσεβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση του Πανιώνιος Forthnet. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός της ομάδας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Ροστόβ δήλωσε: "Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία διακρίνεται τόσο στο ρωσικό πρωτάθλημα όπου πρόσφατα νίκησε εκτός έδρας τη Ντινάμο Μόσχας, ομάδα της Ευρωλίγκα, όσο και στην Ευρώπη. Διαθέτει, δε, μία πολύ δυνατή έδρα", τόνισε προσθέτοντας: "Ηρθαμε στο Ροστόβ πολύ δυνατοί και συγκεντρωμένοι, θα έλεγα έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Κοντρολάραμε το παιχνίδι στην επίθεση αλλά παράλληλα παίξαμε δυνατή και έξυπνη άμυνα. Αυτή η άμυνα μας έδωσε το δικαίωμα να ελέγχουμε τον ρυθμό του αγώνα και να μην αφήσουμε τους αντιπάλους μας να τρέξουν και αυτό ήταν ίσως το σημαντικότερο κλειδί για τη νίκη μας".
Πηγή: ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet (www.panioniosbc.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: