ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2007

Εβαλντ Λίνεν εφ' όλης της ύλης...

Ο Εβαλντ Λίνεν έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Γερμανός προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά:


Καλό ποδόσφαιρο δίχως αποτελέσματα
Πάντα θέλουμε την νίκη. Φυσικά δεν εννοώ με τον Ολυμπιακό γιατί παιχνίδια σαν και αυτά είναι δύσκολα! Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε ή να πάρουμε την ισοπαλία. Δεν ξέρω αν το αξίζαμε αλλά τουλάχιστον είχαμε την ευκαιρία. Το ότι σταθήκαμε τόσο καλά στο γήπεδο απέναντι στους πρωταθλητές είναι πολύ καλό σημάδι για την δική μας ομάδα. Καλό θα ήταν να μην το συζητήσουμε ξανά αυτό το θέμα γιατί κάναμε πολλές ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να καταφέρουμε να τις αξιοποιήσουμε. Όπως για παράδειγμα η ευκαιρία του Τζιμπούρ μετά το σουτ του Σπυρόπουλου στο δοκάρι.

Μεταγραφή Παύλου
Για το ποιους παίκτες θα πάρουμε θα πρέπει να ρωτήσετε τον Πρόεδρο της ομάδας όχι εμένα. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τεστάρω και να ενημερώνω ποιος μου κάνει και ποιος όχι. Το αν θα αποκτώνται ή όχι είναι θέμα της διοίκησης. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας να βλέπουμε νέους και ταλαντούχους παίκτες! Δική μου προτεραιότητα είναι αυτή την στιγμή να προπονήσω την ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής.


Κακή η εμφάνιση του πρώτου γύρου με τον Εργοτέλη
Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την ομάδα του Εργοτέλη για την δική μας κακή εμφάνιση. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και μας κέρδισαν. Είναι μια ομάδα που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και έχει κερδίσει και τα δύο δύσκολα ματς που είχε πρόσφατα. Οπότε εμείς τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να κερδίσουμε τον Εργοτέλη όπως και κάθε ομάδα που έρχεται στη Νέα Σμύρνη.

Απουσίες στο ματς με τον Εργοτέλη
Έχουμε κι άλλες απώλειες για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Εξουζίδης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έπαθε θλάση στο τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα. Ο Γκάσπαρ έπαθε τράβηγμα στο πλευρό στην χθεσινή προπόνηση, όπως είχε πάθει και ο Κένιγκ και μου φαίνεται πως είναι επιδημία. Ο Κρέσιτς έχει ακόμα πρόβλημα με το πόδι του και αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε τον Ταμπάση για να κάτσει στον πάγκο. Να έχουμε μια λύση σε περίπτωση που κάτι ακόμα μας πάει στραβά. Το καλό είναι ότι ο Μανιάτης επιστρέφει. Έκανε προπόνηση κανονικά μαζί με όλους ενώ μόλις μερικές μέρες πριν έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Αγωνιστική άνοδος στο δεύτερο ημίχρονο
Η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ καλή και αυτό μας επιτρέπει να παίζουμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και να αποδίδουμε πολύ καλύτερα από ότι στο πρώτο. Είναι και οι συγκυρίες τέτοιες όμως. Για παράδειγμα στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη βρεθήκαμε πίσω στο 5ο λεπτό και η ψυχολογία μας έπεσε. Μόλις μπήκαμε ξανά και κάναμε δυο με τρεις εύκαιρες στα πρώτα λεπτά ανεβήκαμε και τους κλείσαμε.

Εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά
Ο Γκιτζάλης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουμε εδώ. Θα ήθελα πολύ να είχε κάνει όλες τις προπονήσεις μαζί μας αλλά προτίμησε να πάει στο σχολείο του. Σέβομαι το Ελληνικό σχολείο, είμαι σίγουρος ότι μαθαίνει πολλά στα παιδιά αλλά τίποτα όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Ο παίκτης είναι μικρός ακόμα, έχει άλλα δύο χρόνια σχολείο μπροστά του και εμείς δεν μπορούμε να προσαρμόζουμε το πρόγραμμα των προπονήσεων ανάλογα με τα μαθήματα του. Κάποια στιγμή θα τον ρίξω στα βαθιά νερά. Η τεχνική του άλλωστε μέρα με την μέρα βελτιώνεται σημαντικά, είναι γρήγορος και μια τέτοια εμπειρία θα τον βοηθήσει πάρα πολύ.

Τσκιτσβίλι-Ζωγραφακής
Ο Τσκιτισβίλι όπως ξέρετε πήγε στην Ολλανδία για να δοκιμαστεί στην Αλκμάαρ. Για μένα ήταν χάσιμο χρόνου να πάει να δοκιμαστεί σε μια θέση που δεν του ταιριάζει και δεν την γνωρίζει. Τον πρότεινε ο Αρβελάτζε που αγωνίζεται εκεί και είναι συμπαίκτες στην εθνική Γεωργίας χωρίς να ξέρει αν μπορεί να τα καταφέρει. Έχει επιστρέψει εδώ και συνεχίζει τις προπονήσεις. Έχουμε μια εβδομάδα καιρό και ίσως να έχουμε εκ νέου συζητήσεις για το μέλλον του στην ομάδα μας. Όσο για τον Ζωγραφάκη πριν μια εβδομάδα χτύπησε σε ένα φάουλ στη προπόνηση και έχει πρηστεί στο πέλμα του. Θα περιμένουμε να αναρρώσει και θα δούμε τι θα κάνουμε.

Παίκτες υπό δοκιμή
Ο Τζιμέλι έπαιζε στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας και του λείπει η εμπειρία. Δεν γνωρίζω τον παίχτη τόσο καλά για αυτό θέλω να τον δοκιμάσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Η θέση του αριστερού εξτρέμ είναι αυτή για την οποία τον δοκιμάζουμε. Ό Κοντέ είναι στόπερ αλλά έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και στον χώρο του κέντρου ως αμυντικό χαφ. Έχει όμως ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο και δεν μπορεί να σπριντάρει 100% για αυτό και θέλω να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τον τραυματισμό του και μετά να τον αποκτήσουμε. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του.

"Περονόσπορος" στην άμυνα
Δεν ξέρω γιατί αλλά οι περισσότεροι τραυματισμοί έχουν γίνει σε παίκτες της αμυντικής γραμμής. Και το χειρότερο είναι ότι την ώρα που χρειαστήκαμε τον Γκασπάρ που ανέβηκε αγωνιστικά, εκείνος τραυματίστηκε. Είναι πραγματικά άτυχος γιατί ήταν η εύκαιρα του να δείξει τι αξίζει και να βοηθήσει και τον σύλλογο. Τώρα εκτός από τους επιθετικούς χρειαζόμαστε και μεταγραφική ενίσχυση στο χώρο της άμυνας.

Προβληματικός χλοοτάπητας
Το γρασίδι του γηπέδου είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Απ ότι φαίνεται η πρώτη σπορά του καλοκαιριού δεν έπιασε και τώρα θα γίνει από την αρχή άλλη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο για δύο εβδομάδες ώστε ο σπόρος να μπορέσει να αναπτυχθεί και να βγει ένα καλό γρασίδι. Δεν ξέρω αν θα γίνει όπως στο Χαριλάου ή όπως στην Τούμπα. Γιατί εκεί, όπως και στο Καραϊσκάκη που είχε καλό χόρτο, η ομάδα ανοίχτηκε και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον εμείς ξέρουμε καλύτερα το γήπεδο μας από τις άλλες ομάδες οπότε δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα. Η ομάδα θα κάνει προπονήσεις στο Μαρκόπουλο για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Εκεί ο αγωνιστικός χώρος είναι καλύτερος από του Ζηρείνιου αλλά και εκεί είναι πολύ ανώμαλος και προβληματικός.
Πηγή: www.pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: