ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2007

Φανούρης Γουνδουλάκης: "Θέλουμε τη νίκη κάθε Κυριακή"

Για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Εργοτέλη και τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στο Sportfm.gr ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Παράλληλα, ο μέσος της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν θέλησε να οριοθετήσει τους στόχους της ομάδας, αλλά και τις φιλοδοξίες του για το μέλλον.
Για τη χθεσινή νίκη επί του Εργοτέλη ο Γουνδουλάκης ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, πήραμε τη νίκη, κατακτήσαμε τους βαθμούς και προχωράμε». Σε ό,τι αφορά την προσωπική του απόδοση και την καλή χρονιά που διανύει στο φετινό πρωτάθλημα, ο 23χρονος μέσος δεν θέλησε να πει πολλά: «Ίσως και να είμαι καλύτερος από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά σίγουρα έχω να δώσω περισσότερα και αυτό προσπαθώ πάντα».
Για τους στόχους του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων μέσος τόνισε: «Όπως είναι το πρωτάθλημα, με 2-3 νίκες «βλέπεις» Ευρώπη, ενώ με κάποια άτυχα αποτελέσματα κινδυνεύεις. Συνεπώς, αυτό που πρέπει είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ό,τι βγει».
Παράλληλα, ο ταλαντούχος μέσος αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Εμείς επιδιώκουμε κάθε Κυριακή τη νίκη. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και το έργο μας θα είναι δύσκολο. Ωστόσο, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι».
Όσον αφορά τη Σούπερ Λίγκα, ο Φανούρης Γουνδουλάκης ήταν σαφής: «Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά…Το μόνο που άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που συμμετείχα είναι η ονομασία του πρωταθλήματος. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα στη συνέχεια».
Τέλος, ο μέσος του Πανιωνίου ξεκαθάρισε ότι στην παρούσα φάση σκέφτεται μόνο την ομάδα του: «Δεν σκέφτομαι τίποτα για το μέλλον και πιθανή μεταγραφή. Τώρα ανήκω στον Πανιώνιο και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: