ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2007

Συνέντευξη Τύπου Εβαλντ Λίνεν

Την καθιερωμένη, εβδομαδιαία, συνέντευξη Τύπου παρεχώρησε ο προπονητής του Πανιωνίου Εβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός κόουτς ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αποτίμηση προηγούμενου παιχνιδιού εν όψει Παναθηναϊκού
Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Αξίζαμε να νικήσουμε αν και δεν παίξαμε το καλύτερο μας ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο τώρα που δεν έχουμε προπονητικό κέντρο και κάνουμε προπονήσεις στη Νέα Σμύρνη γιατί μετά το χορτάρι δεν είναι στη καλύτερη του κατάσταση και δεν μπορούμε να παίξουμε τη μπάλα που θέλουμε. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Έχουμε τραυματίες αλλά όπως είδατε οι αναπληρωματικοί παίκτες που μπήκαν βοήθησαν την ομάδα. Ελπίζω οι παίκτες που θα μπουν την Κυριακή θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν μιας και οι Γκασπάρ, Μπερτέ, Εξουζίδης, Γουσούλης, Φερνάντεζ, Καρνέιρο είναι τραυματίες, Ο Κάρλος ίσως να προλάβει και να μπει στην αποστολή. Ο Μπρέσκα και ο Μάκος είναι τιμωρημένοι. Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Κοντέ αλλά έχει ακόμα πρόβλημα στον τετρακέφαλο και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε έναν μεγαλύτερο τραυματισμό.

Κέρδος από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανέβηκε η ψυχολογία μας από την καλή εμφάνιση. Το κέρδος από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα το δούμε μετά! Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Όπως είπα και πριν σταθήκαμε τυχεροί τις τελευταίες εβδομάδες γιατί χρειάστηκε να αλλάξουμε την εντεκάδα πολλές φορές και παρ' όλα αυτά παίξαμε καλά και πήραμε και αποτελέσματα γιατί οι αντικαταστάτες των βασικών ήταν αντάξιοι. Ελπίζουμε να συμβεί ξανά το ίδιο και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ουέφα ή υποβιβασμός;

Οι ομάδες είναι πολύ κοντά στην βαθμολογία. Οι πιθανότητες είναι ίδιες, τόσο για να πέσουμε, όσο και για να παίξουμε στο κύπελλο Ουέφα, Όλα είναι πιθανά. Εμείς δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος της περιόδου θα πάρουμε ότι μας αξίζει. Για αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, όπως και σε όλα, να δουλέψουμε σκληρά και να μην ονειρευόμαστε το μέλλον!

Δημοσιεύματα για Μπίλεφελντ

Αυτά είναι φήμες. Αυτή την στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο το οποιό και θα τιμήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και δεν θέλω να φύγω. Άκουσα ότι θα φύγω το καλοκαίρι αλλά και αυτό είναι φήμη. Η Μπίλεφελντ ψάχνει προπονητή τώρα και σε μερικές εβδομάδες θα έχει προσλάβει κάποιον και αυτός δεν θα είμαι εγώ.

Μεταγραφικά! Χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση;

Αποκτήσαμε τον Κοντέ και τον Παύλου. Εγώ τώρα ψάχνω την επόμενη νίκη και όχι κάποιον άλλο παίκτη. Φυσικά πάντα κοιτάμε να αγοράσουμε και να δοκιμάσουμε κάποιον ταλαντούχο παίκτη. Το καλοκαίρι όπως είναι φυσικό κάποιοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα και θα είναι πολύ καλό να έχουμε παίκτες να προπονούνται μαζί μας και να τους ξέρουμε παρά να ψάχνουμε στα τυφλά. Έχουμε αρκετούς για να ολοκληρώσουμε την χρονιά όπως πρέπει. Συγκεντρωνόμαστε στην προπόνηση μας και στα επόμενα παιχνίδια.

Αμυντικό ή επιθετικό σύστημα την Κυριακή;

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ π.χ. δεν παίξαμε τίποτα από τα δύο. Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι. Με τον Ολυμπιακό μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε επιθετικά αλλά δεν είναι τόσο απλό. Παίζεις και αμυντικά και επιθετικά. Αν παίξεις μόνο αμυντικά και δεχτείς το γκολ έχεις χάσει το παιχνίδι. Αν παίξεις μόνο επιθετικά τότε θα εύχεσαι να σκοράρεις περισσότερα γκολ από όσα θα έχεις δεχτεί στην παραμελημένη σου άμυνα. Θέλω να η ομάδα μου να είναι άριστη και στην άμυνα και στην επίθεση και να κερδίσει τον αγώνα.

Δυνατά σημεία Παναθηναϊκού;

Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την ομάδα μας. Αν σκέφτεσαι τον αντίπαλο τότε έχεις πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχουν σκοράρει πολλά γκολ πολύ καλούς επιθετικούς. Τον Σαλπιγκίδη που έχει σκοράρει 9 γκολ, τον Παπαδόπουλο που έχει βάλει 7, αλλά και παίκτες που δεν είναι επιθετικοί αλλά μπορούν να σου κάνουν την ζημιά όπως ο Τζιώλης, ο Μάντζιος ή ο Ίβανσιτς. Οι αμυντικοί τους είναι πολύ καλοί στο ψηλό παιχνίδι και όλα αυτά είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός που τους κάνει και μια από τις κορυφαίες ομάδες. Όμως παίζουμε και εμείς ποδόσφαιρο, θα βρούμε τον καλύτερο τρόπο να αμυνθούμε απέναντι τους και ελπίζω να κερδίσουμε το ματς.

Απουσίες

Από το τελευταίο παιχνίδι λείπουν ο Μπρέσκα και ο Μάκος που είναι τιμωρημένοι. Για εμάς δύο παίκτες δεν είναι τίποτα. Έχουμε συνηθίσει να αλλάζουμε τέσσερις και πέντε παίκτες κάθε φορά Θα βρούμε δύο αντικαταστάτες και θα παίξουμε. Περιμένουμε τον Σπυρόπουλο να επιστρέψει. Χθες μπορούσε να κάνει προπόνηση κανονικά αλλά δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε και έκανε ατομικό πρόγραμμα.


Πηγή: www.pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: