ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2007

Γιάννης Μανιάτης: "Ο προπονητής διαλέγει τους ιδανικούς 11 για κάθε παιχνίδι"

O Γιάννης Μανιάτης, μίλησε στο Sportime 89,2 και τον Μιχάλη Λαδόπουλο:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε σχετικά νωρίς, λύθηκαν τα πόδια μας, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και πήραμε το τρίποντο. Ήταν μια πολύ σημαντική η νίκη για εμάς, γιατί ανεβήκαμε βαθμολογικά και ψυχολογικά.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ: Η ομάδα έχει ομοιογένεια. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και προσπαθούμε να το δείξουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, το δείξαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, και χθες, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει.Από την στιγμή που άλλαξε η διοίκηση, άλλαξαν όλα στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα. Είμαστε πολύ νεαροί παίκτες και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια χρειάζονται και οι έμπειροι.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ: Παίρνει το 100% από κάθε παίκτη. Όλοι οι παίκτες δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους στις προπονήσεις και πιστεύω ότι αξίζουν όλοι να βρίσκονται στην 11άδα. Ο προπονητής διαλέγει τους ιδανικούς 11 για κάθε παιχνίδι. Δεν είναι ότι όσοι βρίσκονται στον πάγκο, δεν αξίζουν να παίζουν, όλοι αξίζουν να παίζουν και προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση για το καλύτερο.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ: Δεν πιστεύω ότι ίσχυαν αυτά που λέγονταν για την Τσέλσι, λίγο πριν ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τον Πανιώνιο. Αν έχει έρθει κάποιος και σε έχει δει και πει μια καλή κουβέντα, δεν σημαίνει ότι θα πας στην Τσέλσι. Θέλω να είμαι προσγειωμένος. Ανανέωσα το συμβόλαιό μου, με τον Πανιώνιο και θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τα επόμενα τρία χρόνια για την ομάδα. Από εκεί και πέρα αν έρθει μια καλή πρόταση, είναι θέμα της διοίκησης, δεν είναι θέμα δικό μου.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: Έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό στο ΟΑΚΑ. Βέβαια παίζουμε με μια από τις πρωτοπόρες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και αυτό το έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια και με τις μεγάλες ομάδες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πιστεύουμε όλα τα παιδιά αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: