ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007

"Πικρό" Σάββατο...

ΗΤΤΑ 2-0 ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες επηρέασαν την ομάδα του Πανιωνίου, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι «κυανέρυθροι» στάθηκαν αξιοπρεπως και θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλάζοντας την μορφή του ματς. Δεν πειράζει η προσοχή στα δυο επόμενα, εντός έδρας, ματς με Καλαμαριά και Αρη, όπου η κατάκτηση 6 βαθμών είναι μονόδρομος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εβαλντ Λίνεν): Κένινγκ, Μανιάτης, Σπυρόπουλος, Γκασπάρ, Πλετς, Ενσαλίβα, Αραβίδης (66΄ Κόντι), Βάγκνερ, Γουνδουλάκης, Τζιμπούρ (83΄ Κουτσόπουλος), Λουρέντζο (66΄ Σιαλμάς).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ

Από τη πλευρά του ο προπονητής του Πανιωνίου Εβαλντ Λίνεν τόνισε: «Και στα δυο ημίχρονα αρχίσαμε άτυχα. Με τον χειρότερο τρόπο. Μετά από 6-7 λεπτά αγώνα δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Μπήκαμε στο ματς στα μισά του ημιχρόνου. Επίσης και στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε με γκολ. Και έτσι ήταν δύσκολο να βρούμε το δρόμο για να ξαναμπούμε στο ματς. Και τα δυο γκολ που δεχθήκαμε ήρθαν από προσωπικά λάθη. Στο πρώτο αφήνουμε τον Τζιόλη μετά από πλάγιο να κάνει πάσα, ενώ στο δεύτερο επιτρέπουμε στο Νίνη να μπει από τα αριστερά και να σουτάρει. Ηρθαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω, αν όμως δεν βάλεις ένα γκολ είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα. Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα δεν παίξαμε καλά. Στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου παίξαμε καλά, μ’ άρεσε η μπάλα που παίξουμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες με την κεφαλιά του Πλέτς και την ενέργεια Αραβίδη, στην οποία ο Βάγκνερ δεν πρόλαβε να σουτάρει.. Το Β’ ημίχρονο άρχισε πολύ άσχημα για μας. Μετά από 37 δευτερόλεπτα δεχθήκαμε γκολ και είναι δύσκολο να γυρίσεις το ματς. Αυτό που δεν καταφέραμε είναι να σκοραρουμέ. Με τον τζιμπούρ και μετά διπλή ευκαιρία με Γουνδουλάκη και Τζιμπούρ. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς κάναμε ηλίθια λάθη, ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Αυτή είναι η διαφορά. Η μια ομάδα είχε 2-3 ευκαιρίες και σκόραρε».

4η αγωνιστική Ευρωλίγκας : Πανιώνιος - Μπαρτσελονέτα 8-9

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ο Πανιώνιος παρά την καλή του εμφάνιση ηττήθηκε από την Πρωταθλήτρια Ισπανίας με 9-8. Τα οκτάλεπτα 1-1, 2-3, 5-3 και 1-1. Τα γκολ για τον Πανιώνιο σημείωσαν οι Αναστασιάδης 1, Μιράλης 1, Τσόκας 1, Παπαδόγκωνας 1, Μπέιλι 1, Γκέργκελι 2 και Θωμάκος 1. Για την Μπαρτσελονέτα τα γκολ πέτυχαν οι Μαρτίν 1, Βαγιές 3, Περόνε 2, Φερνάντεζ 1 και Γκαρσία 2.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: Ο Πανιώνιος σημείωσε: 3 γκολ στα ίσια, 1 στην κόντρα, 3 στον παίκτη παραπάνω (κέρδισε 6 αποβολές) και 1 με πέναλτυ. Η Μπαρτσελονέτα πέτυχε: 2 γκολ από φουνταριστό, 1 με σούτ 5 μέτρων, 1 στην κόντρα και 5 στον παίκτη παραπάνω (κέρδισε 9 αποβολές).

ΗΤΤΑ ΜΕ 75-70 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ενα πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο αλλά και αρκετά καθοριστικά σφυρίγματα των διαιτητών υποχρέωσαν τον Πανιώνιο Forthnet σε ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με 70-75 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1. Παρά την ήττα, πάντως, οι κυανέρυθροι παραμένουν στην 4η θέση της βαθμολογίας αφού υπερτερούν του ΠΑΟΚ στην ισοβαθμία λόγω της εντός έδρας νίκης στον πρώτο γύρο με 18 πόντους διαφορά. Τα δεκάλεπτα: 14-17, 35-39, 62-48, 75-70.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ FORTHNET: Καυκής 5, Μίλκοβιτς 4, Περπέρογλου 5, Ντόιτσιν 15, Σούμπαρα 8, Ουίνστον 23, Ντραγκόιλοβιτς 2, Χάτσον 8

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΥΚΑ ΠΑΒΙΣΕΒΙΤΣ

Μιλώντας με δυσκολία αφού η φωνή του ήταν κλειστή, ο προπονητής του Πανιώνιος Forthnet Λούκα Παβίτσεβιτς σχολίασε τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ λέγοντας: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Ηρθαμε να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι όμως στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την σκληράδα μας. Με εξαίρεση το διάστημα αυτό παίξαμε καλά. Ομως ο ΠΑΟΚ είχε την τύχη να δει τον Πάρκερ σε μεγάλη μέρα. Ισως φταίω κι εγώ που δεν μπορέσαμε να βρούμε αντίδοτο στο μαρκάρισμα και στον περιορισμό του", τόνισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός των κυανέρυθρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: