ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2007

Εύκολα και απλά ο Πανιώνιος 2-0 τον Εργοτέλη

Επέστρεψε στις επιτυχίες η ομάδα του Πανιωνίου που νίκησε άνετα τον Εργοτέλη με 2-0 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ. Οι «πάνθηρες» του 'Εβαλντ Λίνεν μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και στην πρώτη φάση του αγώνα σκόραραν με κεφαλιά του Μαρσέλο Πλέτς έπειτα απο την εκτέλεση κόρνερ του Μάριο Μπρέσκα, στο 17ο λεπτό.

Οι Κρητικοί απάντησαν δύο λεπτά αργότερα με το σουτ του Μπούντιμιρ, όμως ο Κένιγκ μπλόκαρε την μπάλα κρατόντας ανέπαφη την εστία της ομάδα του Πανιωνίου. Απο εκεί και έπειτα το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για τον Πανιώνιο. Αρχικά το φάουλ του Βάγκνερ απο τα αριστερά που σταμάτησε στον πορτιέρο του Εργοτέλη Πόζα και δύο λεπτά αργότερα, στο 34ο λεπτό, ο Τζιμπούρ έκλεψε την μπάλα έξω απο την περιοχή, πάσαρε στον Λουρένσο ο οποίος έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ που απέκρουσε ξανά ο Πόζα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό επικράτησε σύγχυση στην περιοχή του Εργοτέλη ύστερα απο τα διαδοχικά σούτ των Μπρέσκα και Λουρένσο, ο Τζιμπούρ πλάσαρε, όμως το γκόλ ακυρώθηκε απο τον επόπτη ως οφσάιντ. Μόλις ένα λεπτό μετά ο Μπρέσκα απείλησε με απευθείας χτύπημα φάουλ την εστία του Εργοτέλη, ο Πόζα όμως είπε πάλι όχι και έδιωξε σε κόρνερ. Ο Πανιώνιος διπλασίασε τα τέρματα του στο 59ο λεπτό όταν ο Πόζα έκανε ασταθή απόκρουση στο σουτ του Μπρέσκα και ο Λουρένσο το εκμεταλλεύτηκε πλασάροντας εύστοχα. Και ενώ όλα έδειχναν οτι τα προβλήματα των φιλοξενούμενων τελείωναν εκεί ο Μιλαντίν δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας με δέκα τους Κρητικούς. Εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα οι παίκτες του Πανιωνίου έσβησαν τις μηχανές αλλά έκαναν δύο ακόμα σημαντικές φάσεις. Ο Μπρέσκα στο 61ο λεπτό εκτέλεσε ένα ακόμα απευθείας χτύπημα φάουλ το οποίο έδιωξε για άλλη μια φορά ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη. Το ημίχρονο έκλεισε με το σουτ του Λουρένσο στο 82ο λεπτό που πέρασε ξυστά από το δοκάρι της εστίας του Εργοτέλη. Τώρα το μυαλό όλων βρίσκεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πανιώνιος: Κένιγκ, Μανιάτης, Πλετς, Ενσαλίβα, Μπρέσκα, Μάκος, Ριμπέϊρο, Γουνδουλάκης (Αραβίδης), Κουτσόπουλος, Τζιμπόυρ (Σιαλμάς), Λουρένσο(Κόντης)

Προπονητής: Έβαλντ Λίνεν

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ

Χαρούμενος ο Έβαλντ Λίνεν δήλωσε πως προτιμά να μιλά για έναν κερδισμένο αγώνα και ας μην έχει παίξει τόσο καλά η ομάδα, παρά να δέχεται συγχαρητήρια για μια καλή εμφάνιση χωρίς όμως πόντους. Το ιδανικό σαφώς θα ήταν και τα δύο, κάτι που ελπίζει πως ο Πανιώνιος θα πετύχει την επόμενη χρονιά. Για αλλαγή ενδεκάδας από την επόμενη εβδομάδα, έκανε λόγο ο Γερμανός τεχνικός και τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. ''Μπορεί να μη παίξαμε πολύ καλά, ωστόσο, αξίζαμε τη νίκη, είπε ο προπονητής' και συμπλήρωσε ''είχαμε τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και επιτρέψαμε μόνο μια ευκαιρία στον αντίπαλο μετά από στημένη φάση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δουλέψαμε αρκετά, αλλά αυτό ήταν κάτι που βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Σαφώς τα πράγματα για εμάς έγιναν πιο εύκολα μετά την αποβολή του Μίλαντιν. Για τον τραυματισμό του Σπυρόπουλου, ο Έβαλντ Λίνεν δήλωσε πως δεν είναι κάτι σοβαρό, πήρε όμως την απόφαση να μην αγωνισθεί, για καλό του παίκτη και για να μη προκύψει κάτι χειρότερο. Κλείνοντας, συμπλήρωσε πως, γενικά δεν του αρέσει να χάνει παιχνίδια, πως το ποδόσφαιρο κρίνεται από νίκες και το σημαντικό είναι να παίρνεις θετικό αποτέλεσμα, κάτι για το οποίο προσπαθεί σε κάθε αγώνα.

Πηγή: www.pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: