ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2007

Σπυρόπουλος: "Στόχος να φτιάξουμε ομάδα"

Οταν ο Πανιώνιος σκοράρει και δη δύο φορές, τότε τα πράγματα είναι συνήθως ευοίωνα για την ομάδα. Αυτό αναφέρει και στις δηλώσεις του στο www.contra.gr ο Νίκος Σπυρόπουλος, στον απόηχο της νίκης των "κυανερύθρων" επί του Ηρακλή με 2-1. "Στα προηγούμενα ματς στη Νέα Σμύρνη δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Ευτυχώς στο ματς με τον Ηρακλή ήμασταν αισθητά βελτιωμένοι. Καταφέραμε να αξιοποιήσουμε κάποιες ευκαιρίες που μας δόθηκαν και να φτάσουμε στη νίκη. Αλλωστε, αυτό που μας έχει λείψει από τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν το γκολ, η καλή τελική προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε ψηλά, πρεσάραμε αρκετά και φτάσαμε στη νίκη, δίκαια νομίζω. Συνολικά ήμασταν καλύτεροι από τον Ηρακλή και αξίζαμε τρεις βαθμούς".

«Στόχος να φτιάξουμε ομάδα»

Μέσα σε πέντε βαθμούς, δέκα ομάδες κινούνται με... παράλληλο στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού και γιατί όχι;- την έξοδο στην Ευρώπη. Μαζί τους και ο Πανιώνιος, ο οποίος, όμως έχει και έναν μακροπρόθεσμο στόχο: "Ο φετινός στόχος της ομάδας είναι να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που στα επόμενα δύο-τρία χρόνια θα πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που οφείλουμε πρώτα από όλα φέτος είναι να ξεκαθαρίσουμε την υπόθεση παραμονή όσο πιο γρήγορα και μετά ό,τι ήθελε προκύψει. Βλέπουμε ότι στο πρωτάθλημα, από την πέμπτη θέση και κάτω τα πάντα είναι πολύ ρευστά. Οι βαθμολογικές διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές και αυτοί που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό τώρα, δεν αποκλείεται να διεκδικούν την Ευρώπη σε λίγο και το αντίθετο".

«Μας έκανε καλό η διακοπή»

Το πρώτο ματς μετά τη διακοπή ήταν σίγουρα θετικό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, όπως υπογραμμίζει και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής: "Η διακοπή πιστεύω ότι μας έκανε καλό. Βέβαια, αν χάναμε όλοι θα έλεγαν ότι μας έκανε κακό. Πιστεύω ότι δουλέψαμε καλά στη διακοπή. Ειδικά όταν οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ φορτωμένοι από κούραση και έρχεται ένα διάστημα διακοπών, αυτό πάντα βοηθάει και νομίζω ότι αυτό έγινε και με εμάς".

Για τις μεταγραφικές "σειρήνες"...

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε μεγάλη φημολογία για μεταγραφή του Σπυρόπουλου σε μεγαλύτερη ομάδα. Ο ίδιος, έχοντας αφήσει στο παρελθόν την περιπέτεια με την τιμωρία του για ντόπινγκ, έχει βάλει υψηλούς στόχους: "Νιώθω καλά φέτος, πατάω γερά στα πόδια μου και έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο. Το διάστημα που έμεινα έξω λόγω της τιμωρίας μου με άφησε πολύ πίσω, αλλά νιώθω ότι καλύπτω σιγά-σιγά το χαμένο έδαφος. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει φιλοδοξίες ακόμα και 35 χρονών να πάει. Οταν θα παίζεις, θα έχεις πάντα φιλοδοξίες για το καλύτερο. Το ίδιο νιώθω κι εγώ, αλλά όλα αυτά που γράφονται για το όνομά μου και πιθανή μεταγραφή δεν με επηρεάζουν καθόλου. Πρέπει να πω ότι έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και τον πρώτο λόγο για μια πιθανή μεταγραφή τον έχει η ομάδα και όχι εγώ. Αυτό που θέλω είναι να παίζω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα".

Πηγή: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: