ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2007

Ο Λίνεν "τελείωσε" Ζωγραφάκη - Τσκιτισβίλι


Ο Πανιώνιος θα εμφανιστεί με νέο λουκ κόντρα στον Ηρακλή την Κυριακή μετά την απόκτηση των Τζιμπούρ, Βάγκνερ και Λουρένσο, ωστόσο την ίδια στιγμή αναμένονται και νέες αποχωρήσεις με τον Έβαλντ Λίνεν να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι ο Λεβάν Τσκιτισβίλι και ο Δημήτρης Ζωγραφάκης είναι εκτός πλάνων.
Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στις μετεγγραφές των "κυανέρυθρων" και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο του ερχομού και άλλων παικτών, χωρίς πάντως να προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις. Αρχικά ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών μίλησε για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται μετά τους Ζέζελ, Μήτρου και Δωροβίνη που ήδη αποτελούν παρελθόν. "Ισως φύγουν ένας-δύο παίκτες. Ο Τσκιτισβίλι είχε την ευκαιρία μετά και από τον τραυματισμό του Φερνάντες, αλλά δεν απέδωσε όπως περιμέναμε. Δεν αισθάνεται άνετα εδώ. Θέλει και ο ίδιος να φύγει. Είναι ακριβός παίκτης για εμάς και αν δεν παίζει, αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα", τόνισε για τον Γεωργιανό μέσο για να συμπληρώσει: "Αυτό που είδαμε Τσίκτο δεν είναι αυτό που ξέρουμε. Είχε βέβαια τραυματισμούς.Αν ήμουν στην Γερμανία δεν θα τον άφηνα να φύγει, γιατί εκεί οι ομάδες μετά την διακοπή έχουν την ευκαιρία για μία μίνι-προετοιμασία".
Οσον αφορά στον Ζωγραφάκη ο Λίνεν διέψευσε ότι η αποδέσμευση του έχει να κάνει λόγω των καλών σχέσεων που είχε με την προηγούμενη διοίκηση. "Διάβασα ότι θα φύγει γιατί είχε καλές σχέσεις με την προηγούμενη διοίκηση αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Εγώ κρίνω καθαρά ποδοσφαιρικά. Ο Ζωγραφάκης δεν αγωνίστηκε πολύ. Μίλησα μαζί του πριν τον νέο χρόνο και του είπα ότι δεν τον υπολογίζω καθώς και ότι θα ήταν καλύτερα να βρει άλλη ομάδα", ανέφερε.

"Κοιτάμε άλλες περιπτώσεις"

Οσο για το αν ο Πανιώνιος θα κινηθεί για την απόκτηση άλλων παικτών, ο Έβαλντ Λίνεν άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα λέγοντας:"Υπάρχει μία μικρή περίοδος έως το τέλος του μήνα. Ίσως όλα να έχουν τελειώσει, όμως κοιτάμε την αγορά και θα αποφασίσουμε. Μπορεί να έρθει κάποιος παίκτης και να δοκιμαστεί.Δεν υπάρχει διαφορά αν θα είναι από την Ελληνική ή την Γερμανική αγορά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν έρθει κάποιος να μπορεί να προσφέρει άμεσα. Είναι ρίσκο να πάρεις κάποιον παίκτη που δεν αγωνιζόταν από την αρχή της περιόδου".

Ειδική αναφορά στους νέους

Ο προπονητής των "κυανέρυθρων" όμως αναφέρθηκε και ξεχωριστά στα νέα αποκτήματα της ομάδας, δείχνοντας ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έγιναν. Οσον αφορά στον Τζιμπούρ αρχικά είπε: "Είναι μία περίπτωση που κοιτάγαμε εδώ και καιρό και είμαστε ικανοποιημένοι για την απόκτηση του. Γνωρίζει την Ελλάδα, έχοντας αγωνιστεί τόσο στην Β' όσο και την Α' Εθνική και είναι πιο εύκολο να προσαρμοστεί". Για τον Βραζιλιάνο Βάγκνερ εξάλλου τόνισε:"Δεν μπορούσαμε να του κάνουμε συμβόλαιο πιο πριν αν και προπονείται εδώ και 2-3 μήνες με την ομάδα. Μετά την αποδέσμευση του Μαγκντί άνοιξε μία θέση ξένου και καταφέραμε να τον αποκτήσουμε. Είναι νέος παίκτης αλλά με μεγάλο ταλέντο και μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα". Τέλος για τον τρίτο της...παρέας, τον Πορτογάλο Λουρένσο, ο Έβαλντ Λίνεν ανέφερε:"Δεν κοιτάγαμε για δύο επιθετικούς, αλλά για ένα περιφερειακό και ο Λουρένσο μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ στις δύο πτέρυγες. Ανήκει στην Σπόρτινγκ ακόμα αλλά μπορούμε στο τέλος της σεζόν να του κάνουμε συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Γι' αυτόν είναι πιο δύσκολο, γιατί ήρθε τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Προπονείται και περιμένουμε την μπλε κάρτα του για να αποφασίσουμε αν θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Ηρακλή".

"Έχουμε πολλές επιλογές"

Για το αν οι νεοαποκτηθέντες θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο Γερμανός τεχνικός άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, επισημαίνοντας ότι πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές. "Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αλλά έχουμε πολλές επιλογές πλέον. Υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός και αυτό είναι καλό για την ομάδα". Τέλος αναφερόμενος στον αγώνα με τον "Γηραιό" τόνισε:"Είναι μία καλή ομάδα που έχει ένα προπονητή που γνωρίζουν εδώ όλοι. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχε πρόβλημα στην επίθεση, όπως και εμείς αλλά τελευταία έχει καλά αποτελέσματα και είναι θετικό που θα παίξουμε με μία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο".

Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: