ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Συνέχεια στις νίκες θέλει ο Έβαλντ Λίνεν. Ο τεχνικός του Πανιώνιου μετά το τρίποντο με τον Αρη, γνωρίζει ότι οι «κυανέρυθροι» έχουν δύσκολη αποστολή στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη, όμως στην σημερινή συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα θέλει πάντα να κερδίζει. Ο Γερμανός προπονητής μίλησε με κολακευτικά λόγια για την κρητική ομάδα, αναφέρθηκε στα σενάρια για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γ. Μανιάτη, ενώ προανήγγειλε μείωση του ρόστερ τον Ιανουάριο. Αναλυτικά όσα είπε ο Έβαλντ Λίνεν:

Για το ματς με Εργοτέλη:
«Πάντα είναι η ώρα για νίκες. Ο Εργοτέλης κάνει σοβαρή δουλειά, είναι ισορροπημένη ομάδα με γρήγορους επιθετικούς. Επίσης έχει παίκτες που είναι χρόνια στην ομάδα και τον Νίκο Καραγεωργίου που είναι τεχνικός για τρίτη χρονιά. Είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές. Στην άμυνα επιστρέφει ο Μαϊστόροβιτς από τιμωρία, αλλά κι ο Λάνγκαμπ που αγωνίστηκε με τον Αρη πήγε πολύ καλά αν και είχε να αντιμετωπίσει γρήγορους επιθετικούς. Θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να κάνουμε αλλαγές σε κάποιες θέσεις, μπορεί όχι. Είναι σημαντικό να κάνουμε νίκες για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Είναι άλλο να είσαι επιτυχημένος και άλλο να αγωνίζεσαι με την πλάτη στον τοίχο».

Για το ανασταλτικό παιχνίδι των «κυανέρυθρων»: «Θέλουμε να κερδίζουμε. Έχουμε πολλούς επιθετικούς και είναι ρίσκο όταν βάζεις πολλούς παίκτες με επιθετικές αρετές. Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία. Οι επιθετικοί πρέπει να βοηθούν αμυντικά και οι αμυντικοί επιθετικά. Πάντα η καλή συνεργασία πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας. Οι αμυντικοί μέσοι μας όπως ο Μάκος και ο Κουμορτζί έχουν την ικανότητα να φέρουν αυτή την ισορροπία, ενώ μπορούν να βγάλουν την μπάλα μπροστά».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μανιάτη: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Βέβαια την απόφαση θα την πάρουμε εμείς. Το ξέρουμε ότι έχουμε ποδοσφαιριστές που είναι ταλαντούχοι, όμως θα πρέπει να είναι υπομονετικοί. Εγώ θα τους συμβούλευα να έχουν τα αυτιά και τα μάτια τους ανοικτά».

Για το μεγάλο ρόστερ: «Θα υπάρξει μείωση του ρόστερ τον Ιανουάριο. Θα έλεγα ότι 23-24 παίκτες χωρίς τους τερματοφύλακες είναι ιδανικός αριθμός. Δεν είναι εύκολο να αφήνω ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Γουνδουλάκης, εκτός αποστολής. Πέρυσι είχαμε 12-13 παίκτες πρώτης γραμμής, ενώ φέτος είναι 18-19 και όλοι μπορούν να ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα. Αυτό δημιουργεί ορισμένα προβλήματα».

Για τον ρεαλιστικό στόχο: «Το να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο. Μην ξεχνάτε ότι τα δύο τελευταία χρόνια έχουν φύγει σημαντικοί παίκτες από την ομάδα. Η ομάδα είναι αναγκαίο να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο μαζί και όχι να διώχνουμε 10 παίκτες και να αποκτούμε άλλους 10. Αν με ρωτήσετε δεν θα ήθελα να δίνουμε συνεχώς παίκτες".
Πηγή: www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: