ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Αλαβρο Ρεκόμπα: "Ακόμα δεν είδατε τίποτα"

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μίλησε στην αθλητική εφημερίδα "Εξέδρα" κατά την επιστροφή της αποστολής από την Κρήτη, τονίζοντας για το παιχνίδι: "Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, όχι μόνο για τα πρώτα μου γκολ αλλά γιατί η ομάδα κατάφερε να νικήσει σε μια δύσκολη έδρα, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Ηξερα ότι ο αντίπαλός μας μέχρι το μεταξύ μας παιχνίδι ήταν αήττητος. Αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη μας. Βέβαια, το γεγονός ότι ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες έκανε το έργο μας πιο εύκολο, αλλά το ματς έτσι κι αλλιώς είχε τις δυσκολίες του. Πέρα από όλα αυτά, νομίζω ότι αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί που θα μας βοηθήσουν για τη δύσκολη συνέχεια".

Αναφορικά με την πολύ καλή συνεργασία που έχει μέχρι στιγμής με τον Λάμπρο Χούτο και τον Φαμπιάν Εστογιάνοφ, υποστήριξε: "Είναι αλήθεια ότι γνωρίζω το παιχνίδι και των δύο και αυτό με βοηθάει πολύ. Ιδιαίτερα του Χούτου, με τον οποίο έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές μαζί. Ομως, σε μια ομάδα υπάρχουν έντεκα ποδοσφαιριστές και όλοι πρέπει να παλεύουμε για τις επιτυχίες".

Σε ερώτηση για το ματς με τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε ότι προέχουν οι υποχρεώσεις στο κύπελλο: "Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει το ματς με τον Εθνικό. Αυτό είναι το παιχνίδι που κοιτάζουμε τώρα, αφού το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας. Θέλουμε και εκεί τη νίκη και από το βράδυ της Τετάρτης θα μπούμε σε ρυθμούς Παναθηναϊκού. Ενα δυνατό ματς με μια μεγάλη ομάδα, με την οποία έχουμε τους ίδιους βαθμούς. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά νομίζω ότι εμείς δείχνουμε ποιοι είμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: