ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Μάκη καλώς ήρθες στο σπίτι σου!

Μάκης Δρελιώζης η τρίτη επιστροφή! Ενας παίκτης γέννημα-θρέμμα της Νέας Σμύρνης και του Πανιωνίου επιστρέφει για τρίτη φορά στον Πανιώνιος On Telecoms. Ο 33χρονος Μάκης Δρελιώζης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την ομάδα και θα φορέσει ξανά τα κυανέρυθρα.

Το who is who του Μάκη Δρελιώζη

Ο Πρόδρομος (Μάκης) Δρελιώζης γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1975 στην Αθήνα και ξεκίνησε από μικρή ηλικία το μπάσκετ στον Πανιώνιο. Στα 15 του έκανε τη σεζόν 1990-91 την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας στην Α1 και συνέχισε να τη φοράει έως και τη σεζόν 1995-96.
Τη σεζόν 1996-97 δοκίμασε τις δυνάμεις του στο εξωτερικό αγωνιζόμενος μαζί με τον Γιώργο Μασλαρινό στη νεοφώτιστη, τότε, στην Α1 κατηγορία της Ιταλίας Φορλί και την επόμενη σεζόν επέστρεψε στον Πανιώνιο απ' όπου έφυγε το καλοκαίρι του 2000. Ακολούθησαν για τρία χρόνια η ΑΓΕ Χαλκίδας, για δύο ο Πανελλήνιος (το ένα στην Α1), η Δάφνη ενω τις δύο τελευταίες σεζόν έπαιξε στον Γκυζιακό (Γ Εθνική).
Είναι 20 φορές διεθνείς, τις 11 με την Εθνική Παίδων, 5 με την Εθνική Ελπίδων και 4 με την Β Ανδρών.
Ο Δρελιώζης είναι 9ος παίκτης του Πανιώνιου σε συμμετοχές στην ιστορία της Α1 (116) και πρώτος εν ενεργεία, 31ος σε πόντους (526) και δεύτερος εν ενεργεία πίσω από τον Γιαννούλη και 32ος στις ασίστ (72) τέταρτος εν ενεργεία πίσω από τους Ξανθόπουλο, Γιαννούλη και Ζορόσκι.
Δείτε τα στατιστικά της καριέρας του Μάκη Δρελιώζη κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: