ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Λίνεν: Παίξαμε για την πρόκριση

Η πρόκριση στην επόμενη φάση ήταν ο στόχος στο παιχνίδι με τον Εθνικό και σε αυτό στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός, αναφέρθηκε παράλληλα στις πολλές αλλαγές που έγιναν στο αρχικό σχήμα, τονίζοντας: «Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Τα καταφέραμε απέναντι σε με μία ομάδα παρότι είχαμε σημαντικές απουσίες. Χρησιμοποίησα κάποιους βασικούς αλλά και κάποιους παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια. Δεν παίξαμε για να πάρουμε κάποιο βραβείο, αλλά για την πρόκριση».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Εστογιανόφ: Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα

Με τη νίκη επί του Εθνικού, η ομάδα έφτασε τις τρεις σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Στο γεγονός αυτό στάθηκε με δηλώσεις του ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ, με τον Ουρουγουανό να σημειώνει στη μικτή ζώνη εν όψει και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα είναι δυνατή. Έχουμε κάνει τρεις νίκες μαζί με τη σημερινή και πρέπει να αντιμετωπίσουμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό. Έχουμε καλή επίθεση και χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου», προσθέτοντας σχετικά με την παρουσία του ίδιου και του Ρεκόμπα: «Η ομάδα πάνω από όλα. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτή».

Τζαβέλας: Θέλαμε την πρόκριση

Αυτό που μετρά απέναντι στον Εθνικό είναι η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση και αυτό κρατά ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός, ανέφερε από την πλευρά του: «Το θέλαμε γιατί στο κύπελλο όλα τα ματς είναι τελικοί και έχουμε δεσμευτεί να πάμε καλά. Είναι στους στόχους μας. Αγωνιστήκαμε καλά, νικήσαμε και αυτό έχει σημασία», προσθέτοντας για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: