ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Κάλεσμα από τη Λέσχη Φίλων Πανιωνίου

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν την Τετάρτη(15/10-20:00) στο νέο της χώρο κάτω από την Θύρα 9 του γηπέδου του Πανιωνίου, έκανε η Λέσχη φίλων της ομάδας. "Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους στο νέο χώρο της Λέσχης μας (κάτω από την Θύρα 9 του γηπέδου) , την Τετάρτη 15/10/2008 και ώρα 8 μ.μ για ανταλλαγή απόψεων με θέμα την καλύτερη λειτουργία της λέσχης μας για την επίτευξη των στόχων της", ανέφερε η ανακοίνωση.

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη για το μπάσκετ

Παράλληλα με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 στο μπάσκετ ανδρών,η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στην ομάδα για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται ότι έχει ετοιμάσει την εκδρομή για την Κων/πολη στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας (Τετάρτη 5/11/2008) κόντρα στην ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από την Δευτέρα(13/10) να περνούν από τα γραφεία ( 7μμ- 9μ.μμ) να μάθουν λεπτομέρειες για το ταξίδι ( με επιλογή 2 ή 3 διανυκτερεύσεων ) και να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν.

Επίσης μετά από επικοινωνία με την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ON TELECOMS όσοι θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για φέτος μπορούν, δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους τις ερχόμενες μέρες στα γραφεία της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου , να αποπληρώσουν την τιμή του (210 ευρώ) σε τρεις δόσεις με την εξόφληση του μέχρι την Τρίτη 2/12 /08.

Δεν υπάρχουν σχόλια: