ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Δήλωση Εβαλντ Λίνεν

Σε δήλωση προέβη ο Έβαλντ Λίνεν αναφορικά με τον αγώνα Πανιώνιος – Αρης. Αναλυτικά:

Όλοι ξέρουμε ότι θα έπρεπε να είχαμε ήδη μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Μπορεί στον τελευταίο αγώνα με τον Πανθρακικό να μην ήμαστε καλοί, όμως στους προηγούμενους αγώνες θα έπρεπε να είχαμε περισσότερες νίκες. Πλέον είναι υποχρέωσή μας να κερδίσουμε για να βρεθούμε στην βαθμολογική θέση που αξίζουμε. Στον αγώνα με τον Αρη πρέπει να τα δώσουμε όλα, να αγωνιστούμε με μαχητικό πνεύμα και με διάθεση να επενδύσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να έρθει η νίκη.

Ο Αρης είναι πολύ καλή ομάδα η οποία κράτησε τον περσινό κορμό και ενισχύθηκε σημαντικά. Θα μπορούσα και ο Άρης να έχει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα όπως και εμείς. Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον Πανθρακικό σίγουρα θα έχουμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μαϊστόροβιτς καθώς επίσης πρέπει να δούμε την περίπτωση του Νικολάου ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσει του με την Εθνική Κύπρου με αιμάτωμα στην ποδοκνημική. Είναι πολύ πιθανό να μπει στην ομάδα ο Ρεκόμπα. Δυστυχώς η συμμετοχή του Εστογιανόφ συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες αφού στην προπόνηση της Πέμπτης υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο.

Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο το Σάββατο για ανταποδώσουμε την βοήθεια των φιλάθλων του Πανιωνίου από την αρχή της περιόδου. Αν αγωνιστούμε όπως πρέπει και με την βοήθεια τους, θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: