ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

«Τόνωση αυτοπεποίθησης»

Σημαντική και πανάξια χαρακτήρισε τη νίκη του Πανιωνίου επί του Άρη με 2-1 ο συνεργάτης του Έβαλντ Λίνεν, Παναγιώτης Σταματόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Αξίζαμε να νικήσουμε. Έχουμε δείξει και νωρίτερα στις εμφανίσεις μας εντός έδρας πως παίζουμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, είχαμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και στα άλλα παιχνίδια, αλλά δεν καταφέρναμε να νικήσουμε. Χθες η τύχη ήταν στο πλευρό μας και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν ό,τι χειρότερο να βρεθούμε πίσω στο σκορ στο δεύτερο λεπτό. Όπλο του Άρη είναι να βγαίνει στην αντεπίθεση. Ήταν αρκετά δύσκολο για μας να διασπάσουμε την αμυντική λειτουργία του Άρη. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε νωρίτερα, αλλά όσο κυλούσε ο χρόνος γινόταν και πιο δύσκολο. Καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και οι παίκτες μας έδειξαν χαρακτήρα», δήλωσε το δεξί χέρι του Γερμανού τεχνικού των «κυανέρυθρων».

Όσο για το νέο… αέρα που έφεραν στην ομάδα οι Αλβάρο Ρεκόμπα και Φαμπιάν Εστογιανόφ, που ήταν εξαιρετικοί στο ντεμπούτο τους, τόνισε: «Μιλάμε για δύο πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες, που έχουν δείξει δείγματα της κλάσης τους, αν και δεν είναι 100% έτοιμοι. Ο Αλβάρο έβγαλε δύο ασίστ και ο Εστογιανόφ είχε πολύ καλή απόδοση. Δύο μέρες πριν την προπόνηση είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, αλλά τον χρησιμοποιήσαμε. Το ιατρικό μας τιμ έκανε πολύ καλή δουλειά και με την κατάλληλη θεραπεία τον έθεσαν στη διάθεσή μας. Όμως όλο το σύνολο πήγε πολύ καλά και όλα τα παιδιά βοήθησαν τους δύο αυτούς παίκτες να έχουν ένα πολύ καλό ντεμπούτο».

Η συνέχεια φέρνει τον Πανιώνιο να ταξιδεύει στην Κρήτη για να αναμετρηθεί με τον Εργοτέλη και εν συνεχεία να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη, αφού η νίκη επί του Άρη αποτέλεσε την καλύτερη ένεση ηθικού. «Πλέον γεμίσαμε αυτοπεποίθηση και πάμε στο Ηράκλειο με ανεβασμένο το κεφάλι. Ο Εργοτέλης έχει δείξει πως είναι δυνατή ομάδα, έχει πολύ καλά αποτελέσματα και είναι ακόμη αήττητος. Πρέπει να συγκεντρωθούμε πρώτα σε αυτό το ματς και μετά να ασχοληθούμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: