ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Τριφούνοβιτς: «Ξεχνάμε την Ευρωλίγκα»

O Πανιώνιος δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ στην Ισπανία. Χρόνος για την αναζήτηση των αιτιών που έφεραν την ήττα δεν υπάρχει, μια και ακολουθεί το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στα Πατήσια. Άλλωστε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι η ομάδα του συγκεντρώνεται στην Α1, η οποία και τη βασική προτεραιότητα της χρονιάς.

«Ο αγώνας της Ευρωλίγκα είναι παρελθόν. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ, ξανά εκτός έδρας, το τρίτο συνεχόμενο για αυτή τη σεζόν. Πρέπει να αφήσουμε τα συναισθήματά μας από το ματς της Ευρωλίγκα πίσω και να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα της Α1 που είναι και η βασική μας προτεραιότητα. Η ΑΕΚ προέρχεται από ήττα και σίγουρα εντός έδρας θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Είναι νέα ομάδα με ταλέντο και αν δεν προσέξουμε θα έχουμε δύσκολη αποστολή».

Ο Γκόραν Νίκολιτς απ’ την πλευρά του τόνισε πως «Η εμφάνισή μας με τη Ρεάλ στην Ευρωλίγκα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Μάθαμε πολλά, αλλά δεν κοιτάζουμε πίσω. Σκεφτόμαστε ήδη τον αγώνα με την ΑΕΚ αφού ο μεγάλος μας στόχος είναι να κερδίσουμε πάλι τη συμμετοχή μας στην Ευρωλίγκα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί βρίσκεται περισσότερο το μυαλό μας. Θεωρώ σίγουρο ότι στη συνέχεια θα γίνουμε καλύτεροι αφού έχουμε τις δυνατότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: