ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Δηλώσεις Εβαλντ Λίνεν για το ματς με Λεβαδειακό

Ο προπονητής του Πανιωνίου Εβαλντ Λίνεν έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: "Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ κουρασμένοι από τον χθεσινό αγώνα καθώς επίσης και από το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα. Στόχος μας τώρα είναι οι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν και να κάνουν καλή αποθεραπεία. Έχω παρακολουθήσει τον Λεβαδειακό δύο φορές, σε ένα φιλικό με το Αιγάλεω τον Αύγουστο αλλά και στον αγώνα που έδωσε την 1η αγωνιστική με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, παίζει πολύ καλά και μάλιστα στο Περιστέρι είχε σταθεί και άτυχη. Είναι μία δυνατή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες που ανεβαίνουν από την Β΄ Εθνική είναι επικίνδυνες διότι έχουν παραπάνω κίνητρο να αποδείξουν ότι δίκαια αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της Super League. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι.

Σχετικά με τον χθεσινό αγώνα με τη Σοσό, θα ήθελα να τονίσω ότι ναι μεν φέραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, όμως χρειάζεται ακόμα προσοχή. Έχουμε παίξει μόνο το ένα από τα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης. Το δεύτερο παιχνίδι με τη Σοσό στη Νέα Σμύρνη θα είναι εντελώς διαφορετικό, μπορεί να έχουμε ένα προβάδισμα για την πρόκριση αλλά δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Μαθαίνω ότι η Σοσό μπορεί να αλλάξει προπονητή κάτι που δεν με ευχαριστεί ιδιαίτερα, πιστεύω ότι ο Φρεντερίκ Ανζ είναι πολύ καλός προπονητής. Αν αλλάξει προπονητή η Σοσό σίγουρα θα είναι μία άλλη ομάδα, που θα πρέπει να κατασκοπεύσουμε πάλι και βέβαια οι ποδοσφαιριστές της θα έχουν πρόσθετο κίνητρο να αποδείξουν στον νέο προπονητή ότι αξίζουν θέση στην ενδεκάδα.

Σκοπός μας είναι να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και κάθε Κυριακή να «αναγκάζουμε» όλο και περισσότερους φιλάθλους να έρχονται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Θέλουμε οι φίλαθλοι να γεμίζουν το γήπεδο και να δημιουργούν όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μπορούν με την παρουσία τους να στηρίξουν την ομάδα και να την βοηθούν σε κάθε αγώνα. Η βοήθεια τους είναι πολύτιμη για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Πραγματικά πιστεύω ότι οι φίλαθλοι μπορούν αν κάνουν την Νέα Σμύρνη πολύ δυνατή έδρα".


Πηγή: www.pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: