ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Με αισιοδοξία στη Γαλλία

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αναχώρησε η αποστολή του Πανιωνίου για τη Γαλλία ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Σοσό για το Κύπελλο UEFA.

Ο Έβαλντ Λίνεν λίγο πριν την αναχώρηση των "κυανέρυθρων", στάθηκε στο γεγονός πως ο Ιστορικός δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του σε αντίθεση με την αντίπαλο του και έθεσε ως στόχο και το γκολ, ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη.

"Είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Σοσό μπορεί να μην έχει πετύχει νίκη μέχρι στιγμής αλλά είναι σε καλή κατάσταση καθώς έχει δώσει οκτώ επίσημα παιχνίδια".

Στη συνέχεια μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το που θα κριθεί η υπόθεση-πρόκριση, ο Γερμανός τεχνικός απάντησε: "Ίσως στη διάρκεια των εκλογών. Το γεγονός πως δεν είχαμε επίσημα παιχνίδια είναι μειονέκτημα όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και στους δύο αγώνες".

Όσο για το αν θα κυνηγήσει ο Πανιώνιος το γκολ στη Γαλλία, ο Έβαλντ Λίνεν απάντησε: "Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να σημειώνουμε 1-2 γκολ. Αν δεν ήταν αυτός ο στόχος μας δεν θα ήμασταν επαγγελματική ομάδα".

Τέλος αναφορικά με τις απουσίες των Λουρένσο και Μπερτέ, ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών είπε:"Πρέπει να είναι 100% έτοιμοι για να αγωνιστούν".

Από την πλευρά του ο Μανώλης Σκουφάλης είπε:"Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: