ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Αφου δε νικήσαμε το Σάββατο...

Φαίνεται ότι κάποιο φάντασμα στοιχειώνει τον Πανιώνιος το Χαριλάου. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι για μια ακόμη φορά ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ έφυγε χωρίς νίκη από τη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα μας (αν και "φοβήθηκε" περισσότερο απ' ότι έπρεπε τον αρη...) ήταν καλύτεροι, είχε τουλάχιστον τρεις κλασσικές ευκαιρίες να "καθαρίσει" το ματς και να πάρει τη νίκη, παρ' όλα αυτά φύγαμε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Συγκλονιστική παρουσία των "Πανθήρων" (και όχι μόνο...) στις εξέδρες του γηπέδου, που συμπαραστάθηκαν στη προσπάθεια των παικτών μας. Η ομάδα τώρα έχει μια 19ήμερη διακοπή, αλλά το Σάββατο θα παίξει τουρνουά αλληλεγγύης με ΠΑΟ και Ηρακλή για την ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Λίνεν: "Δίκαιος ο βαθμός"


"Πήραμε έναν δίκαιο βαθμό για μας που τον αξίζαμε", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου, Έβαλντ Λίνεν, και πρόσθεσε:
"Σήμερα το ματς πήγε στη δύναμη. Έγιναν μεγάλες μάχες αλλά αν δείτε το γήπεδο θα διαπιστώσετε ότι αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός σε αντίθεση με πέρσι που ήταν πάρα πολύ καλός και μας δυσκόλεψε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".
Όσο για την ομάδα του είπε: "Η ομάδα είχε μαχητικό πνεύμα, ο διαιτητής έδειξε αρκετές πολλές κάρτες που σημαίνει ότι έγιναν μάχες", ενώ εν όψει του πρώτου αγώνα με την Σοσό είπε: "Θα παίξουμε στο Κύπελλο UEFA με μόλις ένας παιχνίδι σε αντίθεση με την Σοσό που θα έχει παίξει ήδη 8-9 παιχνίδια για αυτό κάτι θα πρέπει να γίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: