ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Το "κυανέρυθρο" τρένο πέρασε και απ' την Καλαμαριά

Εκεί είναι η κορυφή παιδιά. Πάμε...
Ο Πανιώνιος συνέχισε το απίστευτο σερί του (15 αγώνες) που τον θέλει να μην χάνει από ομάδες της συμπρωτεύουσας, νικώντας και τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς στο Καυτατζόγλειο με τέρματα των Πλετς (φάουλ) και Τζιμπούρ (πέναλτι). Ο Πανιώνιος διατηρώντας για 4ο επίσημο παιχνίδι την εστία του ανέπαφη, συνέχισε το καλό του σερί που τον θέλει να μην χάνει από ομάδες της συμπρωτεύουσας νικώντας με 2-0 τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς, με τέρματα των Μαρσέλο Πλετς και Ράφικ Τζιμπούρ.

Στο 50ο λεπτό, ο Γαλανόπουλος, παραχώρησε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, ο Μαρσέλο Πλετς αναλαμβάνει την εκτέλεση σουτάρει δυνατά, η μπάλα χτυπάει στο τείχος αλλάζει κατεύθυνση και ξεγελά τον Κόβατς, ο οποίος ανήμπορος να αντιδράσει βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-0.
Με τον Απόλλωνα να κυνηγάει το γκολ της ισοφάρισης, ένα τραγικό λάθος του Μπρίτο στέρησε από την ομάδα του το δικαίωμα να διεκδικήσει τις ευκαιρίες της στην ισοφάριση, όταν στο 80ο λεπτό, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, έπεσε πάνω στον Μάκο και τον γκρέμισε στην περιοχή του Κόβατς, με τον διαιτητή να καταλογίζει την "εσχάτη των ποινών". Ο Ράφικ Τζιμπούρ, ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης και νίκησε τον Κόβατς για το 2-0, πετυχαίνοντας το 3ο του τέρμα στο πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας έτσι στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου που γύρισαν σε σύστημα 4-5-1, δεν είχαν πρόβλημα να διατηρήσουν το υπερ τους σκορ και να παραμείνουν σε 15ο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι σε ομάδες της συμπρωτεύουσας, αήττητοι και να φτάσουν επίσης αήττητοι στους τρείς αγώνες πρωταθλήματος της φετινής Σούπερ Λίγκας στους 7 βαθμούς.

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Κουμορτζί, Πλετς, Τζιμπούρ (90' Καπετάνος), Μάκος, Κόντι (87' Γκασπάρ), Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Φερνάντεζ (77' Νικολάου).



Πηγή: Sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: