ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

"Πάνθηρας" κατασπάραξε τη Σοσό...


Βγαλμένος από τις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας του ο Πανιώνιος νίκησε χθες την κυπελλούχο Γαλλίας Σοσό με 2-0 στο «Μπονάλ» και έβαλε γερά θεμέλια για να προκριθεί στους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Εβαλντ Λίνεν είχε «διαβάσει» πολύ καλή την γαλλική ομάδα και έστησε τους «κυανέρυθρους» με μαεστρικό τρόπο στον αγωνιστικό χώρο του «Μονάλ». Οι παίκτες του Πανιωνίου σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αγωνίστηκαν παθητικά, από το πρώτο λεπτό «κυνήγησαν» το γκολ και τη νίκη και στο τέλος δικαιώθηκαν καθώς πήραν ένα παλικαρίσιο «διπλό». Στο 28' ο Μάκος σεντράρει, ο Τζιμπούρ κατεβάζει την μπάλα μέσα στην περιοχή της Σοσό, σουτάρει νικώντας τον Ρισέρ πετυχαίνοντας το 1-0 για τους «κυανέρυθρους» και στο 56' ο Ντάριο Φερνάντεζ με... αργεντίνικο τρόπο πετυχαίνει το 2-0 για τον Πανιώνιο. Ο Φερνάντεζ με απευθείας κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Ρισέρ.
Συγκλονιστική παρουσία από τους "κυανέρυθρους" φιλάθλους που δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν την προσπάθεια των παικτών μας.

Δηλώσεις

Φανερά ικανοποιημένος ο προπονητής του Πανιωνίου Εβαλντ Λίνεν τόνισε μετά τη μεγάλη νίκη: «Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Η Σοσό δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Τώρα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στη ρεβανς για να πάρουμε τη πρόκριση στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ».
Από τη πλευρά του ο προπονητής της Σοσό Φρεντερίκ Αντζ τόνισε: «Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα και πέτυχε ένα γκολ που έφερε πίεση. Γενικά η ομάδα έχει πίεση από τα αρνητικά αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο στη ρεβάνς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο».
Ο Ράφικ τζιμπούρ δήλωσε ότι ο στάθηκε τυχερός στο γκολ που πέτυχε ενώ χαρακτήρισε τη νίκη πρώτο βήμα για την πρόκριση, ενώ ο πρόεδρος της Σοσό Ζαν Κλωντ Πλεσί δήλωσε: «Ζήτησα από τους παίκτες μου να μην με διαψεύσουν και να πάνε στην Αθήνα να νικήσουν 3-0».

Πανιωνάρα μου τρελλαίνομαι...

Υ.Γ. Εβαλντ Λίνεν, Γιώτη Σταματόπουλε, Κρέσιτς, Μανιάτη, Σπυρόπουλε, Μαϊστόροβιτς, Πλέτς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκη, Βάγκνερ, Μάκο, Κόντη, Καπετάνε, Φερναντέζ, Γκασπάρ, Τζιμπούρ σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας γιατί μας κάνατε άλλη μια φορά περήφανους. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: