ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Η ΚΑΕ Πανιώνιος στο πλευρό των πηρόπληκτων

Το δικό της λιθαράκι στην αναδόμηση των περιοχών που επλήγησαν από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στη χώρα μας θα βάλει η ΚΑΕ Πανιώνιος μετά από πρόταση του προέδρου κ.Ηλία Λιανού. Ετσι, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο τα έσοδα από το 18ο Τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας" που θα διεξαχθεί στις αρχές Οκτωβρίου θα κατατεθούν στον λογαριασμό για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων.
Το 18ο Τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας", το παλαιότερο τουρνουά ομάδων στην Ελλάδα και ένα από τα παλαιότερα σε όλη την Ευρώπη θα διεξαχθεί το τριήμερο 5-6-7 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Ελληνικού όπου εκτός του Πανιώνιος Forthnet θα συμμετάσχουν ακόμη το Μαρούσι, ο Κολοσσός Ρόδου και μία ακόμη ομάδα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Οι φίλοι του Πανιώνιου καλούνται να συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο στην κίνηση αυτή της ΚΑΕ και να στηρίξουν την προσπάθεια έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα ομάδα των κυανέρυθρων στην πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της εντός και εκτός συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: