ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Μάκος: "Ολα εξαρτώνται από εμάς..."

Πανευτυχής από τη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί της Σοσό στη Γαλλία, αλλά και στο άκουσμα των αντίστοιχων επιτυχιών των υπολοίπων τεσσάρων εκπροσώπων της Ελλάδας στο Κύπελλο UEFA, δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γρηγόρης Μάκος. «Είναι κάτι που οι περισσότεροι δεν το πιστεύαμε πως θα γίνει. Ήταν η μέρα της Ελλάδας. Όλες οι ομάδες μας παρουσιάστηκαν πολύ καλά διαβασμένες και πήραν βαθμούς που χρειάζεται η χώρα μας. Σιγά-σιγά ανεβαίνουμε στα μάτια της Ευρώπης», δήλωσε ο μέσος των «κυανέρυθρων».

Αναφερόμενος στην επικράτηση της ομάδας του στο «Ογκίστ Μπονάλ» ο 20χρονος άσος είπε: «Πιστεύω πως η Σοσό μάς υποτίμησε. Είχαν πολύ άγχος γιατί δεν έχουν πετύχει νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Είναι νέα ομάδα κα επηρεάστηκε. Όσο περνούσε ο χρόνος πατούσαμε και καλύτερα στα πόδια μας. Στην αρχή δεχτήκαμε πίεση, αλλά στη συνέχεια δημιουργήσαμε φάσεις και αποδείξαμε πως παίζουμε κι εμείς. Αυτό μας βοήθησε πολύ στον τομέα της ψυχολογίας και όταν ήρθε το γκολ του Τζιμπούρ τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα. Το γκολ αυτό ήταν τυχερό, αλλά μας το χρωστούσε η τύχη, αφού είχαμε δευτερόλεπτα πριν ένα δοκάρι».

Ο Γρηγόρης Μάκος θεωρεί πως ακόμη η υπόθεση πρόκριση δεν έχει κριθεί, ωστόσο θεωρεί πως αν ο Πανιώνιος επιδείξει τη δέουσα σοβαρότητα, θα ολοκληρώσει την αποστολή του. «Έχουμε ακόμη ένα ημίχρονο και όλα εξαρτώνται από εμάς. Η ομάδα μου παρουσιάζει σταθερό πρόσωπο και δεν έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της, οπότε πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί αυτό το 2-0 στη Νέα Σμύρνη. Θα είναι αυτοκτονία να αποκλειστούμε», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: