ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

Τελευταία νέα απο τη Γαλλία

Η ομάδα μας αναχώρησε τη Τρίτη 18/9, στις 17.15 ώρα Ελλάδας, απο το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος των Αθηνών και προσγειώθηκε στις 19.30 στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Εν συνεχεία, η αποστολή επιβιβάστηκε σε πούλμαν και μετέβη στο Μιλούζ μετά απο περίπου μιάμιση ώρα δρόμου. Αφού κατέλυσαν στο ξενοδοχείο, γευμάτισαν και πήγαν για ύπνο.
Tην Τετάρτη 19/9, μετά το πρωινό ακολούθησε βόλτα με τα πόδια στη πόλη της Μιλούζ κατα την οποία οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Στη συνέχεια η ομάδα με τον προπονήτη επέστρεψαν στο ξενοδοχείο και παρακολούθησαν αγώνες της Σοσό στο βίντεο ούτως ώστε να ξαναεπισημάνουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία της αντιπάλου μας.
Στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στο στάδιο "Ντε Μπονάλ" (ίδια ώρα και γήπεδο που θα γίνει αύριο ο αγώνας), ενώ με το πέρας αυτής, ο κύριος Έβαλντ Λίνεν θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου τόσο για τα Ελληνικά όσο και για τα Γαλλικά ΜΜΕ.
Ο καιρός στη Γαλλική πόλη είναι γύρω στους 16 βαθμούς καλσίου με αραιή συννεφιά, ενώ σήμερα το βράδυ στις 21.30 η διοίκηση της Σοσό θα δεξιώσει την αντίστοιχη του Πανιωνίου.
Αύριο 20/9, στις 11.00, θα γίνει η σύσκεψη του αγώνα όπου θα παραβρεθούν αντιπροσωπείες των δύο ομάδων, οι διαιτητές και ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ.


Πηγή: www.pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: