ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

Λίνεν: "Σκεφτομαι μόνο την Καλαμαριά..."

"Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μου, είναι το ματς με την Καλαμαριά"... Ξεκάθαρη η τοποθέτηση του Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής, προειδοποίησε τους παίκτες του, να μην αποπροσανατολιστούν, σκεπτόμενοι τη ρεβάνς με τη Σοσό...

"Δεν θέλω να σκέφτομαι καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μου είναι το παιχνίδι με την Καλαμαριά. Το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντική και ξεχωριστή διοργάνωση. Μόλις αρχίσαμε μετά από τέσσερις μήνες απραξίας και είναι σημαντικό να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα. Ο Απόλλων άλλωστε είναι για μια επικίνδυνη ομάδα. Δεν έχει αλλάξει πολύ κι αυτό αποτελεί προσόν. Διαθέτει παίκτες μαχητικούς που παίζουν μαζί αρκετό καιρό, ενώ είναι ιδιαίτερα αποδοτική στην επίθεση. Οι Περόνε και Μπούσι, αν παίξει, δημιουργούν προβλήματα. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε γρήγορα και επιθετικά, προσέχοντας όμως την άμυνα".

Ο Μάκης Κατσαβάκης έχρισε φαβορί τον Πανιώνιο αλλά ο Λίνεν του... απάντησε: "Καταλαβαίνω πως η άποψη αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια να φανεί ο Πανιώνιος ως η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα. Δεν έχει όμως κανένα νόημα. Στόχος δικός μας είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε όσο καλοί χρειάζεται προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Θα δούμε αν η ομάδα είναι έτοιμη να διαχειριστεί την κούρασή της. Έχουμε στα πόδια μας κάποια ματς, κυρίως φιλικά, αλλά πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε δύο ματς ανά εβδομάδα".

Αναφορικά με τις επιστροφές παικτών, ο Γερμανός επισήμανε: "Αυτό είναι το φυσικό σε μια ομάδα, να υπάρχουν όλοι οι παίκτες στη διάθεση του προπονητή. Δεν νιώθω πονοκέφαλο, ενώ αυξάνεται ο ανταγωνισμός. Οι παίκτες προσπαθούν περισσότερο όχι μόνο για μια θέση στην ενδεκάδα, αλλά και τη συμμετοχή στην αποστολή. Δεν θα μιλήσω για κανέναν παίκτη που δεν είναι κοντά μας. Όπως δεν θα αναφερθώ στους Λυμπερόπουλο και Ριβάλντο, έτσι δεν θα το πράξω για τον Ντελούρα. Πιστεύω βέβαια πως υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές. Όπως ο Κόντι που μας βοηθήσει πολύ στο ματς με το Λεβαδειακό, ή ο Καπετάνος που μπορεί να παίξει δεύτερος επιθετικός, ο Αραβίδης και ο Σκούφαλης. Γενικά θεωρώ ότι αν ένας ποδοσφαιριστής κοιμάται, τρέφεται σωστά και κάνει καλή επαγγελματική ζωή δεν έχει πρόβλημα με δύο και τρία ματς την εβδομάδα. Ο Λουρένσο θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή μέχρι νεωτέρας. Ελπίζουμε να τον έχουμε κοντά μας τις επόμενες ημέρες. Ο Ντελούρα αποφάσισε να κάνει εγχείρηση εδώ, υπό την επίβλεψη του κ. Κατσιφαράκη. Απλά χρειάζεται να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες με την ασφαλιστική εταιρία. Δεν γινόταν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα συντηρητικά. Δεν υπήρχαν οι ιατρικές εγγυήσεις ότι θα επιστρέψει υγιής. Θα τον χάσουμε για 2-3 μήνες, αλλά θα είναι έτοιμος. Ίσως στην αρθροσκόπηση θα έπρεπε να είχε διορθωθεί και το πρόβλημα στον σύνδεσμο. Δεν υπολογίσαμε τη σοβαρότητα της κατάστασης".

Πηγή: Daynews

Δεν υπάρχουν σχόλια: