ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

3ήμερη εκδρομή με την ομάδα του Πανιωνίου στη Γαλλία για τον αγώνα ΣΟΣΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 18/09-20/09/07

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση στις 17:30 μαζί με την ομάδα με απευθείας πτήση charter για Βασιλεία Άφιξη στο αεροδρόμιο της Βασιλείας (Μιλούζ) και οδική μεταφορά στο Στρασβούργο, στο μεγαλύτερο παραποτάμιο λιμάνι της Γαλλίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση.Για το απόγευμα προτείνουμε να περπατήσετε στο παλιό κέντρο της πόλης που έχει χτιστεί γύρω από τα κανάλια που χρησίμευαν παλιά στους βυρσοδέψες και στους ψαράδες. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε μια μίνι κρουαζιέρα στα ήρεμα νερά του Ρήνου.
2η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με τη πρωτεύουσα της ΑΛΣΑΤΙΑΣ η οποία είναι τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά του Ρήνου και θα ξεναγηθούμε στην περιοχή. Σημαντικοί ευρωπαϊκοί οργανισμοί εδρεύουν στη βορειοανατολική συνοικία της πόλης. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη, γεμάτη γραφικά σπιτάκια με ξύλο και χρώμα, όπου δεσπόζει ο καθεδρικός ναός της Παναγίας του Στρασβούργου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την πλατεία Σατό δίπλα στον καθεδρικό, όπου βρίσκεται ο πύργος των Ροάν του 18ου αιώνα, που κάποτε ήταν οικία του αρχιεπισκόπου και σήμερα στεγάζει τα κυριότερα μουσεία της πόλης, το μουσείο Καλών Τεχνών και το Μουσείο Διακοσμητικών Τεχνών και Αρχαιολογίας. Ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πόλη ή για αυτούς που θέλουν να κυνηγήσουν την τύχη τους προτείνουμε να επισκεφθούν το φημισμένο Καζίνο του Μπάντεν-Μπάντεν.
3η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΣΟΣΣΟ Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για να κάνετε τα ψώνια σας στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια συγκέντρωση και αναχώρηση για την Σοσό στις 14:00, αφού περάσουμε την όμορφη Βασιλεία, την Μιλούζ θα καταλήξουμε στο Μομτπελιάρντ. Μεταφορά στο γήπεδο και μετά τον αγώνα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο όπου θα πετάξουμε για Αθήνα.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Αεροπορικά εισιτήρια
Ξενοδοχείο Holiday Inn 4* sup στο Στρασβούργο με buffet πρωινό
Πρωινό μπουφέ
Μεταφορές αεροδρόμιο - ξενοδοχείο - γήπεδο - αεροδρόμιο
Ασφάλεια ταξιδιού
Πανοραμική ξενάγηση της πόλης
Αρχηγός - συνοδός
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Φόροι αεροδρομίου
Εισιτήριο αγώνα (εξασφαλισμένο)
Φιλοδωρήματα
Τιμή συμμετοχής: 480 ευρώ, Επιβάρυνση μονοκλίνου: 120 ευρώ, Φόροι α/δ: 67 ευρώ
Πληροφορίες: κα Αθηνά Παυλοπούλου & κα Νίκη Πάζα Τηλ.: 210 3716308 - 392 - 349 - 398, fax: 210 3249700 E-mail:
apavlopoulou@gstravel.gr - npaza@gstravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: