ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

Εβαλντ Λίνεν: "Δύσκολο έργο με Σοσό"...

Όσο κι αν ο Έβαλντ Λίνεν δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, το χαρακτήρισε δυνατό τεστ που θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου για τα δυο ματς με τη Σοσό, για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Βεβαίως ο Πανιώνιος είχε πάρα πολλές ελλείψεις και σ' αυτές στάθηκε ο Γερμανός. Όχι για να δικαιολογήσει στην ήττα, η οποία άλλωστε διαμορφώθηκε από μια συγκυρία γεγονότων, αλλά για να υπογραμμίσει, την ικανοποίησή του."Ήταν ένα πολύ καλό τεστ" είπε ο Γερμανός προπονητής. "Κι εμείς και η Ραπίντ προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια μας στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και παρότι εμείς είχαμε δέκα απόντες διεθνείς και 4-5 η Ραπίντ έγινε ένα καλό φιλικό παιχνίδι, αρκετά χρήσιμο και για τους δυο.Κι εμείς και η Ραπιντ έχπουμε δύσκολο έργο με τους αντιοπάλους μας και πρέπει νμα δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο αν θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους της διοργάνωσης.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, η Σοσο θα έχει στα πόδια της επτά επίσημα ματς, όταν θα παίξουμε, (στις 20 Σεπτεμβρίου) ενώ εμείς μόνο... ένα !!!"

Γιώτης Σταματόπουλος:"Δυνατό φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα όπως είναι η Ραπίντ.Πιστεύω ότι πιο δίκαιο θα ήταν να λήξει το ματς 1-1, καθώς στη φάση του 2ου γκολ, ο Βάγκνερ είναι τραυματίας και πεσμένος στο έδαφος. Περιμέναμε ότι κάποιος παίκτης της Ραπί θα πετούσε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, όμως αυτοί συνέχισαν και πέτυχαν το 2-1. Γενικά έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι σε άνα πόλύ καλό γήπεδο".

Ευθύμης Γουσούλης: "Ξεκινήσαμε καλά, το παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα μου.Ο τραυματισμός μου δεν είναι σοβαρός, αλλά θα πρέπει να κάνω εξετάσεις πρώτα για να δούμε το μέγεθος της ζημιάς".

Βαγγέλης Κουτσόπουλος:"Αναμφίβολα ήταν ένα δυνατό τεστ για την ομάδα.Πιστεύω ότι ο προπονητής έβγαλε τα συμπεράσματα που έπρεπε.Αυτό που έχει σημασία είναι να προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα για τα ματς με τη Σοσό...Αν και είχαμε ελείψεις από απουσίες στις εθνικές ομάδες, νομίζω ότι παλέψαμε και προσπαθήσαμε, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: