ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Τουρνουά για την ενίσχυση των πυρόπληκτων...

Ο σκοπός ιερός, η ανταπόκριση θετική (αλλά όχι ικανοποιητική) από τους περίπου 5.000 που βρέθηκαν στο "Απόστολος Νικολαϊδης" στο τουρνουά των Παναθηναϊκού, Ηρακλή και Πανιωνίου για την βοήθεια των πυροπαθών από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι. Για τον λόγο αυτό κόπηκαν 9055 εισιτήρια (αγοράστηκαν κυρίως από χορηγούς) και εισπράχθηκαν 126.215 ευρώ σε μια σημαντική βοήθεια από τον κόσμο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-2

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να γίνει ένα καλό ματς ξεκίνησε η αναμέτρηση μεταξύ του Πανιώνιου και του Παναθηναϊκού. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Μανιάτης έκανε γέμισμα από τα δεξιά, ο Τζιμπούρ κέρδισε τις μάχες στον αέρα, έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε πορεία προς το τέρμα όμως ο Κόντης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ακολούθησε η απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού με τον Εντογιέ ύστερα από γύρισμα του Σαλπιγγίδη να βγαίνει σε πλεονεκτική θέση. Όμως με το σουτ που επιχείρησε από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να βάλει μπροστά τους «πράσινους». Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα κενά που υπήρχαν στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Αυτό έγινε στο 7ο λεπτό, όταν μετά από εξαιρετική πάσα, ο Γουνδουλάκης έβγαλε τον Μάκο στην πλάτη της άμυνας του «τριφυλλιού» και ο τελευταίος, αφού πρώτα πέρασε τον Μάλαρτζ στη συνέχεια με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0) για λογαριασμό των «κυανέρυθρων». Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να προβληματίζει, αφού δεν μπορούσε να βρει κενούς χώρους στην άμυνα του Πανιώνιου και δύσκολα έφτανε στα καρέ των «κυανέρυθρων». Σαν να μην έφταναν αυτά τα προβλήματα, ήρθε και δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 30ο λεπτό. Ο Σπυρόπουλος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Τζιμπούρ στο ύψος της μικρής περιοχής και εκείνος το μόνο που έκανε ήταν με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για τον Πανιώνιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Ενακαρίρε (29` Μόρις), Γκούμας, Βύντρα, Φύσσας (21` Σιόντης), Σιμάο, Τζιόλης, Ρομέρο, Δημούτσος, Σαλπιγγίδη, Παπαδόπουλος (27` Ρομέρο)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κρέσιτς, Πλετς, Σπυρόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Κουμορτζί, Φερνάντεζ, Μανιάτης, Γουνδουλάκης, Μάκος, Μανιάτης, Τζιμπούρ

Ηρακλής-Πανιώνιος 1-0

Ο Ηρακλής ήταν ο νικητής του πρώτου από τα τρία 45λεπτα ημίχρονα στο τορνουά της Λεωφόρου. Εμφανώς καλύτεροι και πιο ορεξάτοι οι παίκτες του Ιβαν Γιοβάνοβιτς κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των φιλάθλων στο "Απόστολος Νικολαϊδης", μετά το 1-0 επί του Πανιωνίου.
Με ένα καταπληκτικτό γκολ του Μαρίνκοβιτς στο 31', η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε τους Νεοσμυρνιώτες, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Κορυφαίος παίκτης για τους παίκτες του "Γηραιού" ο Αντράντε Εμερσον.
Από την άλλη πλευρά, ο Πανιώνιος που είχε δύο καλές ευκαιρίες σε σουτ του Αραβίδη και Σιαλμά, με τον πρώτο να χάνει την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς, όταν από το πέναλτι (σέντρα Σκούφαλη και χέρι Σμπόντσακ) στο 31', σούταρε άουτ.
Διαιτητής: Παναγόπουλος Δ. (Αθηνών)
Ηρακλής: Πάρντο, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Σμπόντσακ, Πουρσανίδης, Τσινέγκε, Εμερσον, Νικολόπουλος, Μαυρογενίδης, Μαρίνκοβιτς, Ροντρίγκο.
Πανιώνιος: Κρέσιτς, Γκασπάρ, Σκούφαλης, Καπετάν
ος, Αραβίδης, Κουτσόπουλος, Ριμπέιρο, Κοντοές, Γουσούλης, Νικολάου, Σιαλμάς.

Παναθηναϊκός-Ηρακλής 0-1

Μετά τον Πανιώνιο, ο Ηρακλής κέρδισε τον Παναθηναϊκό με το ίδιο σκορ του πρώτου 45λεπτου. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς χωρίς ουσιαστικά να δημιουργήσει ευκαιρία νίκησε με 1-0 το «τριφύλλι» που παρά την εδαφική του υπεροχή δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόρερ των «κυανόλευκων» ο Κτασαμπής στο 31’.

Δεν υπάρχουν σχόλια: