ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Με ηγέτη τον Τζιμπούρ ο Πανιώνιος 2-0 τον Λεβαδειακό

Με τον «αέρα» της νίκης στη Γαλλία μπήκε ο Πανιώνιος στο χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό και με ηγέτη (και σκόρερ...) τον Ράφικ Τζιμπούρ επικράτησε 2-0 πετυχαίνοντας τη πρώτη του νίκη στην Super League. Οι «κυανέρυθροι» είχαν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό στα πρώτα 45 λεπτά και κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ μέχρι το 13ο λεπτό, «καθαρίζοντας» από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη στο χθεσινό ματς. Το έργο των παικτών του Εβαλντ Λίνεν έγινε ακόμα πιο εύκολο από τι στιγμή που ο Λεβαδειακός εμφανίστηκε «χλωμός», «άχρωμος» και «άοσμος», καθώς δεν θ’υμιζε σε τίποτα την περσινή ομάδα που ανέβηκε από την Β’ εθνική. Με εξαίρεση τον Ιβαν Ρούσεφ που προσπαθούσε να «απειλήσει» την εστία του Ντάριο Κρέσιτς, οι υπόλοιποι παίκτες του Βασίλιεφ κινήθηκαν στην μετριότητα.

Ηγέτης του Πανιωνίου ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος συνεχίζοντας την εξαιρετική εμφάνιση που έκναε κόντρα στην Σοσό (που άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους»), μπήκε «φουριόζος» και στο ματς με τον Λεβαδειακό. Με την συμπλήρωση πέντε λεπτών στον αγώνα, ο επίσης πολύ καλός χθες Γουνδουλάκης με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε τον Τζιμπούρ στην «πλάτη» της άμυνας του Λεβαδειακού. Ο Γαλλοαλγερινός με άψογο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Μπλάζιτς. Οκτώ λεπτά αργότερα οι «κυανέρυθροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Μανιάτης έβγαλε από τα δεξιά σέντρα, που θα ζήλευαν και Αγγλοι μπακ, ο Κόντης με κεφαλιά τροφοδότησε τον Τζιμπούρ ο οποίος με γυριστό «νίκησε» τον Μπλάζιτς και «έγραψε» το 2-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με άψογη κατοχή της μπάλας κράτησαν τους φιλοξενούμενους μακριά από την εστία του Κρέσιτς και κατάφεραν με... επαγγελματικό τρόπο να τελειώσουν τον ματς ουσιαστικά από το 13ο λεπτό όταν σκόραρε για δεύτερη φορά ο Τζιμπούρ.

Λίνεν: «Αξίζαμε τη νίκη»

«Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε το ματς. Είναι σαν να ξεκίνησε το πρωτάθλημα σήμερα για μας, καθώς πέρασαν 2-3 εβδομάδες από το ματς με τον Αρη. Είχαμε πολύ καλό παιχνίδι στο Α’ ημίχρονο, με πολύ καλό επίπεδο, τεχνικά και τακτικά. Πετύχαμε δυο ωραία γκολ με τον Ραφικ. Αυτά τα δυο γκολ ανάγκασαν τον Λεβαδειακό να ανοιχθεί και είχαμε 2-3 ευκαιρίες για τρίτο γκολ. Ο Μανιάτης κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες με τις σέντρες του. Εκανε πολύ καλό ματς στο Α’ ημίχρονο. Στο Β’ ημίχρονο κουραστήκαμε λίγο, αλλά παρ’ όλα αυτά κρατήσαμε τον έλεγχο του ματς και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Οταν έχεις προβάδισμα 2-0 πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις για τη συνέχεια του αγώνα, αλλά τα παιδιά ήθελαν να δείξουν περισσότερα. Μας αξίζει αυτό το αποτέλεσμα, κερδίσαμε δίκαια».

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Σπυρόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Πλετς, Μάκος, Νικολάου, Γουνδουλάκης (68' Καπετάνος), Φερνάντες (85' Βάγκνερ), Κόντι (46' Αραβίδης), Τζιμπούρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: