ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Μάκος: "Είχαμε καθαρό μυαλό..."

Ο Πανιώνιος την Κυριακή κατάφερε να νικήσει την κούραση που είχε καταβάλει τους ποδοσφαιριστές του από το ματς της Γαλλίας με την Σοσό και να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Λεβαδειακό. Αυτό τόνισε και ο Γρηγόρης Μάκος με δηλώσεις του στο Sportnet. Ο νεαρός διεθνής μέσος της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρθηκε, επίσης, στον κόσμο που επέστρεψε στην πλατεία και στον «δάσκαλο» Έβαλντ Λίνεν.
«Ξέραμε ότι εκτός από τον Λεβαδειακό, ο σημαντικότερος αντίπαλος μας ήταν η κούραση από το ματς με την Σοσό. Παρ' όλ' αυτά με καθαρό μυαλό καταφέραμε να προηγηθούμε με δυο γρήγορα γκολ, στα οποία δεν υπήρξε άμεση απάντηση από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος η κούραση βγήκε πολύ νωρίς και μετά την είσοδο του Ιβάν Ρούσεφ είχαμε πρόβλημα. Ευτυχώς ο Λεβαδειακός δεν σημείωσε κάποιο τέρμα γιατί τότε θα δυσκόλευε περισσότερο η κατάσταση», δήλωσε για το κυριακάτικο ματς.
Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο που βρέθηκε και πάλι κοντά στην ομάδα, ενώ εκθείασε για ακόμα μια φορά τον Έβαλντ Λίνεν: «Ο κόσμος ήρθε μετά το διπλό στην Γαλλία για να μας επιβραβεύσει. Για εμάς, όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή, είναι πολύ καλό να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο. Σου δίνει ώθηση. Ήταν όπως πέρυσι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα κοιτάμε μόνο το ματς με την Καλαμαριά, το οποίο είναι πολύ δύσκολο, καθώς έκανε ισοπαλία με τον Αρη και παίζει και δεύτερο ματς εντός. Για τον Λίνεν τι να πω; Έχει φέρει διαφορετική νοοτροπία και μας έχει κάνει ομάδα. Πολύ καλό είναι ότι βοηθάει και πιστεύει πολύ τους νέους».
Για τους στόχους του Πανιωνίου, ο Γρηγόρης Μάκος παρουσιάστηκε προσγειωμένος και τόνισε ότι παραμένουν οι ίδιοι με πέρυσι: «Οι στόχοι μας είναι όπως και οι περσινοί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι επειδή βγήκαμε πέμπτοι πάμε για Τσάμπιονς Λιγκ! Πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί ακόμα είναι νωρίς. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθούμε εμείς και ο κόσμος μας. Μια θέση στην εξάδα θα είναι επιτυχία. Όσο για την Ευρώπη, θέλουμε να μπούμε στους ομίλους και μετά ότι προκύψει».
Τέλος, σχολίασε και το 5Χ5 για το οποίο επεσήμανε ότι δεν ήταν τυχαίο: «Πιστεύω ότι δεν ήταν τυχαίο και θα έχει συνέχεια. Έχουμε ανέβει αρκετά και αυτό φαίνεται. Ο Αρης έχει δύσκολο έργο, αλλά πιστεύω ότι εκτός από την ΑΕΚ όλοι οι άλλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να περάσουμε».

Πηγή: www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: